2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین قبلا ی پسری

88 بازدید | 14 پست

تو زندگیم بود 

یکسال باهاش بودم 

تا خودمون بودیم مشکل نداشتیم 

تا آومدن خواستگاری 

پسره مادر نداره پدرشم پیره 

خواهر و شوهر خواهرش تو همه چیز دخالت میکردن 

تو مهمونی دادن

نحوه برگزاری عقد 

راجب تحقیق 

پسره هم هیچی نمی گفت 

من کات کردم 

بعد ۴ ماه پیام داده که تو خرابش کردی

خوب وقتی خودش جسارت نداشت برا زندگیش بجنگنه و مرز بزاره گناه من چیه

هر دفعه پیام میده منو میریزه بهم

کار عاقلانه ای کردی 

بلاک لطفا

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو من کسیو میخواستم که حامی من باشه نه اینکه بذاره خانوادش برای زندگی ما تصمیم بگیرن و منو ناراحت ک ...

همینا بهش میگفتم ولی واقعا نمی فهمید یکسال منو میشناخت به خواست دومادشون رفتن تحقیق من که پاک بودم ولی برام گرون تموم شد که نگفت اصلا لازم نیست

کار درستی کردی آدم قراره با یه مرد زندگی کنه نه کسی که عرضه نداره

منم بهش گفتم تو چهل سالگی قیافت دیدنیه 

بخدا خانوادش اصلا کمکش نکردن مالی مشکل داشت مجبور شد گوشی بفروشه خودم گاها کمکش کردم الان چسبیده به اونا اونام اولویتشون خودشونن نه برادرشون

راست میگی🥲

🥲🥲🥲💯

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

میخوای کمتر حرص بخوری بهش بگو بگو هرچیزی حدی داشت ... بدرد هم نمیخوردین در آینده هم میخواستن دخالت ک ...

اون میگه مشکل از تو بود کوتاه آومده بودی عقد کرده بودیم 

ولی بخدا خواهرش و شوهرش ادا رئیسی داشتن من کلافه میشدم 

فک میکردن دیگه باید راجب همه چی نظر بدن پسره هم ساکت ساکت اصلا نمی ایستاد تو روشون

میخوای کمتر حرص بخوری بهش بگو بگو هرچیزی حدی داشت ... بدرد هم نمیخوردین در آینده هم میخواستن دخالت ک ...

میگفتن تو آینده دخالت ندارن ولی چشمم آب نمی خورد 

بهش گفتم دختری به دردت میخوره شوت باشه نفهمه چیکار میکنید باهاش

اون میگه مشکل از تو بود کوتاه آومده بودی عقد کرده بودیم ولی بخدا خواهرش و شوهرش ادا رئیسی داشتن من ک ...

بگو سیک بلاک

فهمیدم هرآنچه میفهمم بیشتر سبب آن میشود که هیچ نمی‌فهمم.کاربری مشترک است.

اون میگه مشکل از تو بود کوتاه آومده بودی عقد کرده بودیم ولی بخدا خواهرش و شوهرش ادا رئیسی داشتن من ک ...

و آدم ماستی بوده اسی 

دو روز دیگه خواهر شوهره میخواست تو زندگیت راجب بچه هات هم نظر بده .... بدن میاد از این آدما

فهمیدم هرآنچه میفهمم بیشتر سبب آن میشود که هیچ نمی‌فهمم.کاربری مشترک است.