2777
2789
عنوان

ازدواج زود

105 بازدید | 9 پست

۱۴ سالم ک بود ازدواج کردم اون موق ها میشنیدم ک اره فلانی بعد ۱۰ سال ۱۳ سال طلاق گرفت میگفتم با خودم یعنی تو این ۱۰ ۱۲ سال نفهمیده ک طرف و دوست نداره؟ یهو بعد این همه سال فهمیده مگ میشه؟ حالا با ۲۴ سال سن بعد ۹ سال ازدواج و ۳ سال نامزدی میفهمم ک‌چرا طلاق میگرفتن 

چون وقتی تو سن کم ازدواج میکنی درکی از تفاهم نمیدونم این اخلاقش بده این باهات نمیخونه نداری هرچی بیشتر میگذره بیشتر میفهمی تو چ‌منجلابی افتادی و بعضیا جراتشو دارن جدا میشنو و بعضیام میمونن و میسازن و میسوزن 🥲🥲🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونی که دختر ۱۳ ساله میگیره هدفش کاملا مشخصه تفکرش معلومه که چقد عقب مانده است

دختری هم که جدا میشه بهترین کار رو میکنه البته برای همه صدق نمیکنه ولی غالبا اینطوره 

لطفا جای خدا نباشید. 
اونی که دختر ۱۳ ساله میگیره هدفش کاملا مشخصه تفکرش معلومه که چقد عقب مانده استدختری هم که جدا میشه ب ...

محیطم بی تاثیر نیست توی این خراب شده ای ک من هستم کلا سن ازدواج این بود باز الان بهتره

از من که برعکسه اوایل ازدواج ناراضی بودم ولی به مرور زمان عادت کردم

عادتو ک‌میکنی ولی من دقت ک میکنما همسرم کل این عادتارو کارارو داشته ولی الان یکی دوسالی هست بیشتر اذیتم میکنه کاراش طرز صحبت کردنش حرف زدنش اینکه شوهرمم بدتر شده بیتاثیر نیستشا میدونی همیشه میگم شاید بزرگتز میشد سنم بهتر میتونستم همه چیو کنترل کنم ...