2777
2789
عنوان

بچه ها دیروز قرار اولم‌بود

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 80 پست
آخه با یه بوس چجوری میخوای قصدشو بفهمیاصن خودت چجوری تو قرار اول فهمیدی قصدت ازدواجه با این آدم یا ن ...

از قبل مجازی در ارتباط بودیم با این کار دیشبش شوکه شدم‌ قبلا هم بهش گفته بودم دنبال روابط چرت نیستم. نمیخای ازدواج برو. گفت بزار آشنا شیم یکم. الان چطور دفعه بعد دیدمش رفتار کنم؟

توی آشنایی برای ازدواج سختگیر باشید، راحت از هر چیزی نگذرید، از الان وقتی بهش رو بدید و چشم پوشی کنی ...

بله درست میگید .الان سری بعد چطور رفتار کنم ؟ واینکه بگید چطور از رفتارش بفهمم قصدش هوسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم بهتره که برای خودت حد و مرز تعیین کنید نذاری که از حد و مرزت بگذرن ای کاش وقتی که بوست کرد واکنش نشون میدادی و به همین راحتی ها هم به پسره اطمینان نکن اگه واقعا قصدش ازدواج حتما مامان باباتو باهاش آشنا کن و  

از قبل مجازی در ارتباط بودیم با این کار دیشبش شوکه شدم‌ قبلا هم بهش گفته بودم دنبال روابط چرت نیستم. ...

مسلما در ارتباط بودبن یهو که نمیرین دیت ولی نباید بدون اجازه بوست میکرد 

یه چیزی خواهرانه بهت بگم این شد یکی دیگه کلا هیچوقت درمورد ازدواج اینطوری نگو به پسر 

نمبدونم والا 

سلام عزیزم بهتره که برای خودت حد و مرز تعیین کنید نذاری که از حد و مرزت بگذرن ای کاش وقتی که بوست کر ...

عزیزم شوکه شدم وخجالت کشیدم.  بنظرت دفعه بعد چطور رفتار کنم؟   گفتم یه ۲ .۳ هفته بگذره بهش میگم‌به مامانم گفتم راجبت

الان که گذشته نمیدونم باید چطور رفتار کنم از این بع بعد

سرد باش دخترایی که راحت وزود در دسترس قرار میگیرن زود هم ارزششونو واسه طرف از دست میدن اینو خودم به چشمم دیدم

بهش بگو که واسه خودت چهار چوب داری وباید به حریمت احترام بزاره 

سرد باش دخترایی که راحت وزود در دسترس قرار میگیرن زود هم ارزششونو واسه طرف از دست میدن اینو خودم به ...

خب عزیزم من الان سری بعد رفتم دیدمش بهش میگم ببین بهتره هیچ بوسه ای  نباشه  تا یه مدت ببینییم بهم میخوریم میگم خوشم نمیاد این چار چوب دوست دارم‌تو هم اهمیت بده. بعدم‌میگم‌سری قبل دچار استرس شدم بوسیدی نتونستم حرفامو بزنم  ولی الان اینو میگم.‌‌خوبه این حرفا بگم؟

میدونی‌روزی‌چندتا‌از‌همین‌دخترا‌مثل‌من‌وتو‌گول‌میخورن‌بهشون‌تجاورز‌میشه‌؟‌میدونی‌بعضی‌دخترا‌به‌خاطر‌ ...

اره عزیزم درست میگی من شاید زیادی سادم.‌لطفا بگو سری بعد چطور رفتارکنم دیدمش وبدونه چهار چوب دارم. البته یه چی بگو که دیروز روهم جمع کنم .بعد بوسیدن از استرس هیچی نگفتم یه چیزی برای اینم میگی

خدا تو قرآن گفته دوست گیران پنهانی نباشید.لامتخذات الاخدان.لامتخذی اخدان.خدایی که مارو خلق کرده، مار ...

شما درست میگید ولی با پسری که  ندیدمش هنوز خوب چطور بگم بیا به خونوادت بگو سریع.‌

خب عزیزم من الان سری بعد رفتم دیدمش بهش میگم ببین بهتره هیچ بوسه ای نباشه تا یه مدت ببینییم بهم می ...

من میگم یکم بی محلی کن خودش میپرسه چی شده بگو من دوست ندارم تا رابطه مون جدی نشده تماسی باهم داشته باشیم.

و درباره این وایب خوبی هم ک میگی ازش گرفتی عزیزم بخاطر هورموناس گول نخور به این فکر کن که اگر این آدم با چند نفر دیگه هم همین جوری بوده باشه وچه بسا کارهای بیشتری هم کرده باشه چی؟ البته شاید بعضیا براشون مهم نباشه ولی خب من برام مهمه گفتم شاید واسه توهم مهم باشه