2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از لحظه ای که لقاح انجام میشه ،جنسیت مشخص میشه

ولی اگه منظورت برای تشخیص با سونو هست از 15 هفتگی سونو جواب میده

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

والله جنسیت که لحظه لقاح اتفاق میوفته ولی میگن تا چهارماهگی روح نداره البته 

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
از لحظه ای که لقاح انجام میشه ،جنسیت مشخص میشه ولی اگه منظورت برای تشخیص با سونو هست از 15 هفتگی سو ...

نه من چندین بار شیره انگور خوردم البته بعد اینکه فهمیدم باردارم بعد چون یه پسر دارم دلم میخواد این یکی دختر بشه گفتم نکنه تاثیر بزاره رو جنین 

نه من چندین بار شیره انگور خوردم البته بعد اینکه فهمیدم باردارم بعد چون یه پسر دارم دلم میخواد این ی ...

نه دیگه اسپرم یا ایکسه یا ایگرگ یکیش داخل شده و لقاح انجام شده

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
نه من چندین بار شیره انگور خوردم البته بعد اینکه فهمیدم باردارم بعد چون یه پسر دارم دلم میخواد این ی ...

وای خدای من ،این چه حرفیه 

خوراکی اگه تاثیر بزاره قبل باردارشدن اثر میکنه چون روی کیفیت یونهای سطح تخمک و اسپرما اثر داره 

ولی از لحظه ای که لقاح انجام میشه ،معلومه که این جنین پسره یا دختر 

انشالله نی نی شما اولا سالم باشخ و بعدشم هرچی به خیر و صلاحتون هست 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️