ما اون زمون همش قهر و اشتی داشتیم البت من عروسی کرده بودم اما همش میرفتم خونه بابام قهر...ی سال باهاش بودم این ی سالو بیشتر از نصفشو قهربودیم دیگاخرش تصمیم ب طلاق شد لحظه های اخر پشیمون شد گف برگرد گفتم ن دیگحرمتا رقته,طلاق گرقتم و ۴ماه بعد طلاق ازدواج کردمشکر خدا الان خوبیم
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
عزیزم چی بوده که آنقدر قهر طولانی شده خیلی مهم بوده اگه بنظرت تو زندگیت در آینده ممکنه تاثیر بذاره که بهتره آشتی نکنی ولی اگه میشناسی خودت میتونی ببخشی و مهم نبوده فقط بزرگ شده ک برگردین بهم درست کردن رابط بهتر تا جدید ساختن
ن گلم ،طلاق ک گرفتم خاستگار داشتم بهشون گقتیم صبر کنین تموم شه این عده،۴ماه طول کشید با خاستگارم ازدواج کردم اون کثافط هم همینطور هنگ بود.😂😂😂قبل طلاق همش منومیترسوند میگف میمونی خونه میترشی کسی نمیگره اما الان بعد ۴سال هنوز نتونسه ازدواج کنه من ک رقتم اما خودش باعث شد زندگیش خراب شه.......
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪