2777
2789
عنوان

مادرشوهرم به پدرشوهرم😨😓

364 بازدید | 27 پست

هیجوره نمیاید تو تاپیکم چیکارکنم

فردا امتحان مطالعات دارم شونزده درس 

طی سال خوندم الانم ده یازده درسشو خوندم نمونه سوال ام حل کردم فقط فعالیتارو نخوندم

بنظرتون چیکارکنم؟الان بقیه درسارو بخونم نمونه سوال حل کنم بعدش نمونه سوالای که حل کردم با سوالای پرتکراری که هرسال تکرار میشه رو بخونم؟

بعدش استراحت کنم فعالیت هاروبخونم؟کافیه؟

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=384172449]اره دیگ وقتی خوب خوندی نمره کامل میگیری با دقت و تمرکز بخون[/QUOT

باشه مرسی بنظرت تا اینجا خوب پیش رفتم؟آخه فرجه مون فقط امروز بودش

[QUOTE=384172449]اره دیگ وقتی خوب خوندی نمره کامل میگیری با دقت و تمرکز بخون[/QUOTباشه مرسی بنظرت تا ...

اره دیگ وقتی کامل خونده باشی کافیه بعد درسی مثل مطالعات اجتماعیو معمولا یجوری سوال میدن که نمره بچهارو بکشه بالا چون ریاضی و... خیلی سخت تره کامل بخون مطالبم ک درک کنی و یادت بمونه نمرت کامل مبشع

🫂🙂سردرگم در هیاهو

ب نظرم چون درسارو طی سال خوندی و تقریبا بلدی بهتره اول فعالیت هارو بخونی بعد بقیه درسو بقیه هم چیزی نمونده ک

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

میخای بری انسانی؟

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

اره دیگ وقتی کامل خونده باشی کافیه بعد درسی مثل مطالعات اجتماعیو معمولا یجوری سوال میدن که نمره بچها ...

ببین قبل از اینکه امتحانا شروع بشه این کتابو کامل خوندم نمونه حل کردم چیزی که الان خوندم دراصل مرور بودش😁میترسم نمره اش خیلی مهمه