2777
2789
عنوان

ازدواج

88 بازدید | 5 پست

28 سالمه شاغلم تو اجتماعم تیپ و قیافه خوبی دارم جاهای خوبی کار کردم ولی نمیدونم چرا آدمایی ک میان سمتم هیچکدوم به درد نمیخورن دنبال رابطن یا تکلیفشون با خودشون معلوم نیس 

اونوقت دخترای ۲۰ ۲۲ ساله رو میبینم خیلی راحت ازدواج میکنن ی ازدواج خوب 

دوستام همه بچه دارن دخترای کوچکتر از من همه ازدواج کردن بعضی هاشون بچه هم دارن ولی من چ تا حالا هیچ آدم جدی ای نیومده تو زندگیم 

چقدر دیگ باید منتظر بمونم 

دخترای فامیل که من عروسی پدر مادراشونو یادمه دارن ازدواج میکنن اذیت کنندس برام که شرایطم اینجوریه 😔

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐😐😐تو محله‌تون بچه ۷ ساله شوهر می‌دن که تو با ۱۸ سال یادته عروسی مامان باباش رو؟؟

کی گفته من ۱۸ سالمه؟؟؟

🙄🙄🙄🙄🙄

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

عزیزم شما نخواستی به هر بی سرو پایی پا بدی

بعدشم دخترایی که مستقلن چون هر پسری خودش رو در حد و اندازه ش نمیدونه سمتش نمیاد

اگه میخوای ازدواج خوبی داشته باشی کمتر درگیر این فکرها بشو

خودت رو دست کم نگیر که درگیر ازدواج غلط نشی

من خودم سر ازدواج اونقدر تحت فشار بودم ولی هیچ وقت تن به حرف های بقیه ندادم

منظر موندم تا فرد ایده آلم رو پیدا کنم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

تا وقتی اینجوری هلاک باشی ازدواج خوب نمیکنی . 

ازدواج خوب خودش میاد 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**