2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای من میگفتن ۲۴ ساعت قبل تمام موهاتو با ژیلت بزن،،، در طول مدت جلسات لیزر فقط ۲۴ ساعت قبل از لیزر میتونستم شیو کنم اون محلی رو که قرار بود لیزر کنن،،،، یه بلر هم لوسیون بدن زده بودم گفتن نباید بزنی وقتی میای لیزر

کار خاصی نیاز نیستیه حموم برو بوی گند ندیکامل شیو کنبادی اسپلش و کرم و آبرسان قبل لیزر ممنوعیه شورت ...

میگن ۲۴ ساعت قبل باید برید حمام، من پوستم خیلییی خشکه یعنی از حموم بیام اگه لوسیون نزنم نابود میشم

اصلا نباید لوسیون هم بزنم؟

آره ۲۴ ساعت قبلش قشنگ بر خلاف رویش مو ژیلت بزن تا مویی نمونه، از اسپری، مام ... هم استفاده نکن برای اون ناحیه ای که میخوای لیزر کنی، بعد از لیزر هم اون ناحیه رو تا ۲۴ ساعت باید خشک نگه داری( حمام نری)

میگن ۲۴ ساعت قبل باید برید حمام، من پوستم خیلییی خشکه یعنی از حموم بیام اگه لوسیون نزنم نابود میشماص ...

اگه خیلی خشکه پس مشکل پوستی داری اول درمانش کن بعد بفکر لیزر باش

آره یه روز قبل 

یه ژیلت تمیز و نو هم با خودت داشته باش

اگه خیلی خشکه پس مشکل پوستی داری اول درمانش کن بعد بفکر لیزر باشآره یه روز قبل یه ژیلت تمیز و نو هم ...

دکتر پوست رفتم مشکلی ندارم ولی نوع پوستم خشکه، لوسیون میزنم اوکی میشه، حتی صورتمم خشکه

ژیلت برای چی؟

آره ۲۴ ساعت قبلش قشنگ بر خلاف رویش مو ژیلت بزن تا مویی نمونه، از اسپری، مام ... هم استفاده نکن برای ...

من تنبلی تخمدان دارم مشکلی نداره؟

غایبان در روزهای سخت باید تا ابد غایب بمانند.