2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

252 بازدید | 15 پست

بچه ها من چند ماهه نامزد کردم و اینکه خیلی ببخشید نمیدونم چطوری با سانسور حرف بزنم میدونم باید دکتر برم ولی این استرس امروز رو نمیتونم دفن کنم میشه راهنمایی کنید ؟ 

بعد از رابطه من عفونتی شدم فکر کردم مشکل از منه من خب تاحالا رابطه نداشتم وقتی قرص خوردم خوب شدم متوجه شدم مشکل از نامزدمه خیلی وقت بود باسنم خارش داشت متوجه شدم که داخل مقعدم ی چندتا گوشت نسبتا بزرگ قهوه ایی هست با دستکش یکیشو کندم ی چند گوله سفید بزرگ و کوچیک ازش امدن بیرون داخل اون گوله ها دونه های سیاه بود بعدش هم خون امد میشه بگید این چیه میترسم زگیل باشه عصبیم ناراحتم از صبح فقط بالا اوردم از این وضعیت چندش اور 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زگیل رو نمیشه به این راحتی کند فکر کنم،،،، بهتره بری دکتر

اره قصد دارم برم ولی اینقدر حالم بده مطمئنم غش میکنم چون من اینقدر تمیزم حد نداره اخه خارش و این گوشتا که رنگ قهوه ایی هست نکنه انگل باشه که بیشتر بشن

خیالت راحت میشه عزیزمنمیگم داری ک

میدونم اگه مشکل از این نامزدم باشه اصلا نمیتونم باهاش ادامه بدم که منو مریض داره میکنه هرچی میکشیم از این مرداس هر بیماریو انتقال میدن اه چندشم شد 

عزیزم فکر کنم بواسیره زگیل گوشتیه و به راحتی کنده نمیشه

بابت دفع حس سوزش یا درد نداری؟

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

عزیزم فکر کنم بواسیره زگیل گوشتیه و به راحتی کنده نمیشهبابت دفع حس سوزش یا درد نداری؟

چرا درد دارم الان که کندمش سوز سوز میکنه ولی داره دردش کمتر میشه