2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داستان زندگی اون خانم که به عشقش نرسیده بود تا اونجا خوندم که اومده بود خونشون آبگرمکن درست کنه چی ش ...

عموش میبینش تو راه پله میشماسش دعوا میشه  کتک کاری پسره میمیره 

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
عموش میبینش تو راه پله میشماسش دعوا میشه  کتک کاری پسره میمیره

عموی خانمه؟؟؟اگه اینجوری گفته پس خوب شد ترکید بابا مشخصه سرکاریه ملت چقدر حوصله دارن داستان سر هم میکنن

عموی خانمه؟؟؟اگه اینجوری گفته پس خوب شد ترکید بابا مشخصه سرکاریه ملت چقدر حوصله دارن داستان سر هم می ...

اونجاش که تو بیمارستان چندتا قطره ریخت چشم باز کرد دید اشک یاره من از اونجا بنا رو گذاشتم به سر کاری

نمیدونم چرا جدیدا همه عشقاشون میمیرن این ۴امین تاپیکی بود ک خوندم تازگی

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
اونجاش که تو بیمارستان چندتا قطره ریخت چشم باز کرد دید اشک یاره من از اونجا بنا رو گذاشتم به سر کاری

میدونی اینجا خیلیا داستانو خوب شروع میکنن بعد به اخرش که میرسن خون به مغزشون نمیرسه ترررر میزنن😂😂😂

الکی نگو یعنی تاپیک مادرشوهرم ممنوع شده😂😂😂

بخدا انگار باور نکردن ک تازه عروسیم شده بود مادرشوهر و پدرشوهرم بعد یه هفته عروسیم افتادن ب جونم کتک زدن فحش دادن تهمت زدن کبودم کردن 

من شخصا داستان پریجونم باور نکردم بعدش ی تاپیک دیگه زد ب نظرم توش سوتی

داد هرچند ک خیلی عجیبم بود داستان

من شخصا داستلن پریجونم باور نکردم بعدش ی تاپیک دیگه زد ب نظرم توش سوتی داد هرچند ک خیلی عجیبم بود د ...

چیز عجیبی نداشت

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄