دیشب رفتم پیش نامزدم که تموم کنم همه چیو گفتم تمام اطلاعات ک از من تو گوشیت داری پاک کن گفت نمیکنم و اینا من نمیخوام تموم بشه گوشی خودمم از دستم گرفت کلی تو گرما با این بحث کردم حال خودمم بد شد زدم تو گوشش چشاش اشکی شد و بازمم گوشیمو نداد دوباره کلی فوش ب دختر خالم داد ک بخاطر اون داری جدا میشی تو خیابون ولم کرد ساعت ۲ شب رفت بعد خودش پشیمون شد برگشت منم مجبور شدم بخاطر اینکه گوشیمو بگیرم دیگه چیزی نگم حالم داره بهم میخوره از همه چی
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
تازه خانواده ها باهم آشنا شدن تاپیک قبلی رو هم بخون متوجه میشی جریان چیه
میخوایشش چی کار؟ این اسطوره ادب و اعتماد رو؟؟
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
اولا خیلی خوب بود الان اینجوری شده ولی تصمیم منطقی اینه جدا بشم خیلی سخته هیچ دوستیم ندارم بیرونم نمیرم کل یک سال بیرونم فقط با خودش بود موندم چیکار کنم الان
اولا خیلی خوب بود الان اینجوری شده ولی تصمیم منطقی اینه جدا بشم خیلی سخته هیچ دوستیم ندارم بیرونم نم ...
جدا شو و تماممم.. دوست من دسر اقدام کرد بعد ازدواج جدا شد.. اللن که نه به داره نه به باره. نه خانی اومده نه خانی رفته. حتی حلقه ای هم رد و بدل نشده. قراره ازدواج برات ارامش بیاره نه که اسیری بری و هر روز قرص اعصاب. چشم باز کنی ببیتی هیشکی دور و برت نیست. اقا در خونه رو قفل میکنه. گوشی نداری. و برای دستشویی رفتنتم باید جواب پس بدی..
اره اگه بمونم همینجوری میشهقرار بود برام یه وام بگیره واقعا ب اون وام نیاز دارم فعلا باهاش عادی باشم ...
نه اصلاا و ابداا.. ولش کن بره.. هر چقدر راههای ارتباطیت با این ادم کمتر باشه به نفع خودته.. فردا روز مساد جار میرنه اسن دختره با من سر و سری داشته براش وام گرفتم
این نوع رفتار و خشونت هیچ توجیهی نداره. برای خودت هم خوب نیست اینطور زندگی کنی. اگه دوباره همچین اتفاقی افتاد، باید جلوی خودت رو بگیری و از این رابطه بیرون بیای. از خودت بیشتر مراقبت کن.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!