فاطمه۷۴ مدیر عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 4320 عنوان اولین قرار | مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 38 پست بچها نامردم قراره اسفندماه برای اولین قرار بیاد اصفهان!کجاهاببرمش؟ 1396/11/28 | 03:12 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maman__sara عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 1013 برا شام که یه رستوران خوب میخوام و یه جایی ک بتونیم بشینیم مدت طولانی باهم حرف بزنیم هتل عباسي ميتوني بريد هم شام بعدشم چايخونه اش، هتل كوثر هم خوبه ، اينا داخل شهرتزو خوبن ، اگه واسه ناهار باشه رستوران شهرزاد اما شلوغه اغلب ، رستوران شب نشين تو آتشگاه هم فك كنم بتونين مدت طولاني بشينين اغلب مردم فكر ميكنند زندگي ميدان جنگ است، ولي اينطور نيست، زندگي فقط يك بازي ساده است. "فلورانس اسكاول شين"
فاطمه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 4320 اره خوبه قیمتشم بد نیست ولی من شب نشینم پیشنهاد میکنم یه اتاقک دونفره بگیرین هم گرمه هم غذا میخوری ... شب نشین میشه تو راه آتیشگاه دیگه؟
maman__sara عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 1013 ببرش کوه صفه با تله کابین برین رستوران زاگرس حرفاتونو بزنید با تله كابين به رستوران زاگرس نميرسه اون يه رستوران ديگست ، زاگرس سمت راست كوه صفه هستش با باركينگ جدا اغلب مردم فكر ميكنند زندگي ميدان جنگ است، ولي اينطور نيست، زندگي فقط يك بازي ساده است. "فلورانس اسكاول شين"
فاطمه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 4320 هتل عباسي ميتوني بريد هم شام بعدشم چايخونه اش، هتل كوثر هم خوبه ، اينا داخل شهرتزو خوبن ، اگه واسه ن ... آره شهرزاد شلوغه خیلی!!فکرکنم هتل عباسی یا شب نشین خوب باشه!مرسی عزیزم
maman__sara عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 1013 شنيدم هتل اسمان هم خوبه اما من هيچوقت نرفتم بعيد ميدونم مث همون شب نشين دنج و اروم باشه اغلب مردم فكر ميكنند زندگي ميدان جنگ است، ولي اينطور نيست، زندگي فقط يك بازي ساده است. "فلورانس اسكاول شين"
فاطمه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 4320 شنيدم هتل اسمان هم خوبه اما من هيچوقت نرفتم بعيد ميدونم مث همون شب نشين دنج و اروم باشه هتل آسمان میگفتن غذاش زیاد خوب نیس
maman__sara عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 1013 هتل آسمان میگفتن غذاش زیاد خوب نیس يه رستوران گردون اون بالا داشت اما من هيچوقت نرفتم ، اگه غذاش خوب نيس كه هيج اغلب مردم فكر ميكنند زندگي ميدان جنگ است، ولي اينطور نيست، زندگي فقط يك بازي ساده است. "فلورانس اسكاول شين"
گلبهارر عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 4483 شب نشین محیط خوبی دارهصفه من تا حالا نرفتم ولی شنیدم خوبهرستوران شهرزادم غذاش خوبه ولی خیلی شلوغه و نمیشه راحت بودشب نشین میتونی انتخاب کنی ک هوای ازاد میخای یا الاچیق؟یا پشت بوم یا هرچی غذاشم خوبه برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟
گلبهارر عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 4483 جای دیدیمی هم ک همه میدونن کلیسا خوبه...عالی قاپو یا چهل ستون و.... برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟
فاطمه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 4320 يه رستوران گردون اون بالا داشت اما من هيچوقت نرفتم ، اگه غذاش خوب نيس كه هيج مرسی عزیزم!!خانه ترنج یا آرک آ رفتی؟اونجاچطوره؟
maman__sara عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 1013 مرسی عزیزم!!خانه ترنج یا آرک آ رفتی؟اونجاچطوره؟ نه اينا فك كنم جديد هستن من نرفتم ، اطلاعات در حد دو سال پيشه كه اصفهان بودم اغلب مردم فكر ميكنند زندگي ميدان جنگ است، ولي اينطور نيست، زندگي فقط يك بازي ساده است. "فلورانس اسكاول شين"
فاطمه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 4320 شب نشین محیط خوبی داره صفه من تا حالا نرفتم ولی شنیدم خوبه رستوران شهرزادم غذاش خوبه ولی خیلی شلوغ ... آره شهرزاد ک شلوغه!فقط شب نشین اگر بخوام برم نامزدم ک با هواپیما میاد احتمالا خودمم ماشین ندارم!باید آژانس بگیرم دیگه!درسته؟
فاطمه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 4320 نه اينا فك كنم جديد هستن من نرفتم ، اطلاعات در حد دو سال پيشه كه اصفهان بودم مرسی گلم لطف کردی