2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگ برو پیش متخصص داخلی یا عفونی نشون بده بزار برات دارو بنویسه و اگه لازمه آزمایشات تکمیلی بده، متاسفانه اینجور اوقات زنجفیل و اینا کارساز نیس

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

۴۰ بالا نیست دخترم شاید عفونتی چیزی رو جدیدا پشت سر گذاشتی و طبیعیه و اگر شک داری

باید ایتم های دیگهم بررسی شه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اول ریشه یابی بعد درمان 

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

گوجه‌فرنگی، توت‌فرنگی، زغال‌اخته، پرتقال، سبزیجات برگ‌دار سبز مانند اسفناج، بادام، گردو، ماهی‌های چرب مانند سالمون و روغن‌زیتون اینا خوبن آب زیاد ۵شیش تا لیوان تونستی بخور،اینا البته روش غیر دارویی هستن

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام

شاید عفونت تو بدنت داری من دو سال قبل esr م رو 60 بود دکتر می‌گفت چرا جواب آزمایش رو گرفتی دیر اومدی ...

ندونستی چه عفونتی؟

البته برا من دو سال بالا ولی ب ۴۰ نرسبده!

دو ماه پیشم ب لگنم  ضربه خورد شاید از اونم باشه

ندونستی چه عفونتی؟البته برا من دو سال بالا ولی ب ۴۰ نرسبده!دو ماه پیشم ب لگنم ضربه خورد شاید از اون ...

فقط فهمیدم ادراری نیست چون تو ازمایش ادرارم عفونت نشون نداد حتما برو دکتر