2777
2789
عنوان

موی پسرونه

56 بازدید | 9 پست

برای دختر می‌پسندید ؟

زیاد از مو خوشم نمیاد

الان موهام نسبتا بلنده میخوام پسرونه بزنم چون تو دست و پامه و نمیتونم درست درس بخونم😁

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

سلیقه ایه بخدا 

من اصلا نمی‌پسندم تو دوست داری حتما بزن

چالش دو ماه حذف قند مصنوعی، برای کاهش وزن و خوابیدن پف صورت.... وزن اولیه: ۶۰💙 وزن ثانویه: ۵۷🩵 وزن فعلی: ۵۵❤️ هدف نهایی ۵۳💜..

سلیقه ایه بخدا من اصلا نمی‌پسندم تو دوست داری حتما بزن

پسرونه قشنگ میزنم 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم یسوال دارم بنظرت دختری که پروفایل هاش انیمه های پسرونس و مدل موهاشم وولف میزنه و تیپ یکم شبیه پسرا میزنه؟ چیجوریه مناسب رل زدنه و اوکیه و فقط دوست داره این تبپو با شخصیتشم پسرونس؟ 

پسرونه قشنگ میزنم

اره خوبه اصلا پسرانه به بعضیا خیلی میاد

چالش دو ماه حذف قند مصنوعی، برای کاهش وزن و خوابیدن پف صورت.... وزن اولیه: ۶۰💙 وزن ثانویه: ۵۷🩵 وزن فعلی: ۵۵❤️ هدف نهایی ۵۳💜..

من که عاشقشم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

منم یسوال دارم بنظرت دختری که پروفایل هاش انیمه های پسرونس و مدل موهاشم وولف میزنه و تیپ یکم شبیه پسرا میزنه؟ چیجوریه مناسب رل زدنه و اوکیه و فقط دوست داره این تیپو یا شخصیتشم پسرونس؟ 

منم یسوال دارم بنظرت دختری که پروفایل هاش انیمه های پسرونس و مدل موهاشم وولف میزنه و تیپ یکم شبیه پس ...

دختره به هر حال

شاید گرایش به چیز های پسره داره یه چیزی شبیه تر نس 

البته نمیشه قضاوت کرد

دختره به هر حالشاید گرایش به چیز های پسره داره یه چیزی شبیه تر نس البته نمیشه قضاوت کرد

نه اخه میشناسمش اصلا توی باغ این ترن*س و ل*زبیناینا نیست،فقط تیپ و پروفایل های انیمه پسرونه میزاره، بنظرت درونش پسرونس یا نه،حرفاش که دخترونس اوکیه