2777
2789
عنوان

ازدواج

125 بازدید | 9 پست

28 سالمه شاغلم تو اجتماعم تیپ و قیافه خوبی دارم جاهای خوبی کار کردم ولی نمیدونم چرا آدمایی ک میان سمتم هیچکدوم به درد نمیخورن دنبال رابطن یا تکلیفشون با خودشون معلوم نیس 

اونوقت دخترای ۲۰ ۲۲ ساله رو میبینم خیلی راحت ازدواج میکنن ی ازدواج خوب 

دوستام همه بچه دارن دخترای کوچکتر از من همه ازدواج کردن بعضی هاشون بچه هم دارن ولی من چ تا حالا هیچ آدم جدی ای نیومده تو زندگیم 

چقدر دیگ باید منتظر بمونم 

دخترای فامیل که من عروسی پدر مادراشونو یادمه دارن ازدواج میکنن اذیت کنندس برام که شرایطم اینجوریه😔

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخش راحت میگم عزیزم

بنظرم مشکل رو باید توی خودت پیدا کنی

اینی که میگی چقدر منتظر بمونم بنظرم اصلن درست نیس

خوت هم بایدد تلاش کنی

اینی که میگی آدمهایی ک سمتت میان تکلیفشون مشخص نیس هم بر میگرده به اخلاق و رفتار خودت عزیزم

ما خودمون تعیین میکنیم چه افرادی با چه شخصیتی دور و برمون بیان

ببخش راحت میگم عزیزمبنظرم مشکل رو باید توی خودت پیدا کنیاینی که میگی چقدر منتظر بمونم بنظرم اصلن درس ...

خودم هم مطمئنا تلاش کردم من خودم جایگاه اجتماعی خوبی دارم 

تعجبم از این اون آدمایی ک میان هم شرایطشون نسبتا خوبه ولی تکلیفشون با خودشون معلوم نیس

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

شاید اجازه‌ی آشنایی به کسی نمی‌دید. چون من خیلی‌ها رو دیدم که تو شرایط خوبی هستن ولی چون ناخودآگاه گارد دارن و اجازه آشنایی نمی‌دن پسرهایی که خوب هستن و شرایط خوبی دارن جرئت جلو اومدن رو ندارن و فقط کسایی میان که چیزی براشون مهم نیست که شما رفتار خوبی داشته‌باشی یا نه. 

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵