2777
2789

خودت درباره خودت نظرت چیه؟ مثلا فکر میکنی چی تو وجودت هست که قشنگه، باحاله، ارزشمنده...؟ 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی💔😭

درباره خودت باید با مهربونی رفتار کنی. همه ی آدمهای دنیا بکسری ویژگی های خاص و شیرین دارن. بعضیا متوجهش هستن، بعضیام هنوز کشفش نکردن.😊

ما آدم ها باید ارزش های خودمون رو کشف کنیم، خودمون رو قوی و موفق کنیم.

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

بااین وضعیت خراب اقتصادی میگن .‌مامان من با وجود این که من ازدواج‌کردم میگه کاش تورو نداشتم منم انگا ...

من مامانم خیلی دوستم داشت خواهرم چون بی حساب واسه مامانم خرج میکنه رای شو زده بازیگره همیشه یجوری وانمود میکنه که من مقصرم، منم هرکاری کنم اصلا به چشمشون نمیاد مامانم واقعا دیگه دوستم نداره تو چطوری برات مهم نبس میشه حرف بزنیم؟ درخواست دوستی دادم عزیزم

من مامانم خیلی دوستم داشت خواهرم چون بی حساب واسه مامانم خرج میکنه رای شو زده بازیگره همیشه یجوری وا ...

چه لزوم داره ثابت کنی .هدف خودتو دنبالت کن .اگه مادرت واسه خرج کردن تو را بخواد خواستنش بدرد نمی خوره .دوست داشتن خوبه بی ریا باشه