2777
2789
تعریف درد و سختی برای ادما فرق داره مثلا من از محیط های پزشکی ترس دارم یه دندون پزشکی با ترس و لرز م ...

مرسی گلم شما پمپ دردم استفاده کردی تو بیمارستان؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها سوند رو قبل بی حسی میزنن؟ من همیشه از سوند وحشت دارم

خیلیا قبل اتاق عمل میزنن گلم منم خیلی میترسیدم به دکترم گفتم تو نامه بستریم نوشت توی اتاق عمل بزارن

اولین قدم درد داره ولی به قول دوستمون لوس بازی رپ باید بذار کنار وقتی میخوای راه بری سعی کن خم نشی صاف راه بری 

سوند درد نداشتی 

بی حسی انقدر استرس داشتم متوجه نشدم 

ماساژ اصلا متوجه نشدم نمیدونم چرا 

چند روز‌ درد داشتم ولی با شیاف اوکی بود 

سرت رو تکون نده بعدا میتوتی از دیدن نی نی لذت ببری ولی اولش خیلی نگاه نکن به چپ و راست که بعدا سردرد نداشته باشی

خیلی صحبت نکن

نه استفاده نکردم ....با اینکه خیلی تحملم کمه ولی برام قابل تحمل بودماساژو من نفهمیدم فکرکنم تو همون ...

مرسی گلم حتما استفاده میکنم دعا کن برای منم راحت بگذره

منم چهارشنبه هفته دیگه🥲مرسی گلم انشالله که به راحتی و خوشی بری و برگردی

ممنونم عزیزم همچنین تا اون تاریخ چندهفته ای

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اولین قدم درد داره ولی به قول دوستمون لوس بازی رپ باید بذار کنار وقتی میخوای راه بری سعی کن خم نشی ص ...

مرسی ازت گلم انشالله بتونم منم مثل شما قوی باشم برام دعا کنید راحت بگذره

۳۸ هفته و چهارروز گلم

من میشم ۳۸ هفته و ۳ روز شنبه همش میگم نکنه زود گفته بهن

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

مرسی گلم شما پمپ دردم استفاده کردی تو بیمارستان؟

زایمان اولم هنوز مد نشده بود پمپ درد 😅😅 سر دومی تازه مد شده بود گفتن هزینه اضافی داره من گفتم نمیخوام چون بار اول مشکلی نداشتم . مرتب بهت مورفین میزنن و واقعا تا خوابیدی دردی حس نمیکنی . کلا درد سزارین توی لحظه جا به جایی هست خوابیدی میخوای بشینی نشستی میخوای بلندشی وایستی این لحظه ها درد داره بعدشیکم توی موقعیت جدید باشی بدن اروم میشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من میشم ۳۸ هفته و ۳ روز شنبه همش میگم نکنه زود گفته بهن

نه دیگه عزیزم بهترین تاریخ برای سزارین همون ۳۸ هفته و سه روزه به بعدش ممکنه درد طبیعی بیاد سراغت اذیت شی

نه دیگه عزیزم بهترین تاریخ برای سزارین همون ۳۸ هفته و سه روزه به بعدش ممکنه درد طبیعی بیاد سراغت اذی ...

اهان ممنونم عزیزم