2777
2789

آسونتر....

یکم درد داری بعدش که با مسکن و..رفع میشه

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
من از سوند و امپول تو کمر میترسیدمولی سوندو بعد بی حسی زدن و متوجه نشدم و امپولشم درد زیادی نداشت کل ...

پس پمپ درد جواب میده

منم میخوام بگیرم

سوندم از دکترم قول گرفتم تو اتاق عمل بزاره

من فقط از ماساژ بعد عملش میترسم وگرنه فکر کنم بقیش اوکی باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پمپ درد جواب میداد؟میخوام بگیرمدردو مثلا به چه قدر میرسوند؟نهایت دردش چی؟اون چه قدر بود؟

خب وقتي با پمپ درد انقدر شديد بود حتما اگه پمپ نداشتم دردش بيشتر ميشد ديگه

نسبت به هم كه نميشه مقايسه كرد ادم بايد همزمان دو تا رو تجربه كنه تا بتونه مقايسه انجام بده

حسم یه چیزی بین خوشحالی و استرس و ترس و احساس تنهایی و درموندگی و واقعا نمیدونم چیه😂ولی دلم میخواد ...

از اون چیزی ک فکر میکنی خیلی راحتتره.

فقط بعدش ک اجازه حرکت میدن راه برو.تو خونه زیاد و قدمهای کوتاه راه برو.بعد از سزارین راه بری زودتر خوب میشی.

موقع بی حسی زدن تا چندساعت اول اصلا سرتو تکون نده.همون حالت صاف بگیر وگرنه سر درد شدید میاد سراغت.

حداقل ۴ساعت اصلا سرتو تکون نده

خدایا شکرت
آسونتر....یکم درد داری بعدش که با مسکن و..رفع میشه

چه قدر خوب

شما پمپ درم استفاده کردی عزیزم؟جواب میداد؟برای ماساژ بعد عملش میترسم فقط وگرنه انشالله با بقیش اوکیم

بعد زایمان که بهوش اومدی سخته ولی گوش کن ب حرف پرستارا تا ۱۰ یا ۱۲ ساعت زیر سرت بالش نذار و تکون نخور وگرنه تا اخر عمرت ممکنه کمر درد بگیری

تجربه دوتا سزارین داشتم و باز هم ب همه سزارین توصیه میکنم با اینکه درد طبیعی هم سر اولی کشیدم و نشد

فقط اون چند ساعتو تکون نخور و با خودت شیاف ببر بیمارستان واسه درد

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

تعریف درد و سختی برای ادما فرق داره مثلا من از محیط های پزشکی ترس دارم یه دندون پزشکی با ترس و لرز میرم این که دکتر بخواد روی بدنم کاری کنه و من متوجه باشم برام کابوسه برای همین سزارین با بیهوشی برام مثل بهشت بود . درد هم بالاخره چه طبیعی چه سزارین بدون درد نمیشه زایمان کرد . برای سزارین شب اول اون بلند شدن ها و راه رفتنا دردناکه واقعا ولی قلقش میاد دستت  . سعی کن در اروم ترین حالت ممکنه انجامش بدی . بعدش هم که میای خونه انتی بیوتیکت سر وقت بخور و به خواب و خوراکت برسی ده روزه سر پا میشی تا حد زیادی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
پس پمپ درد جواب میدهمنم میخوام بگیرمسوندم از دکترم قول گرفتم تو اتاق عمل بزارهمن فقط از ماساژ بعد عم ...

برای من ماساژو وقتی ک هنوز بی حسیم کامل نرفته بود انجام دادن و چیز وحشتناکی نبود عزیزم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

از اون چیزی ک فکر میکنی خیلی راحتتره.فقط بعدش ک اجازه حرکت میدن راه برو.تو خونه زیاد و قدمهای کوتاه ...

مرسی گلم انشالله حتما رعایت میکنم اینارو

تو حین عمل کلا هیچی نمیفهمی یا فقط درد از بین میره؟مثلا دست دکتر تو شکم یا فشاراشون

پس پمپ درد جواب میدهمنم میخوام بگیرمسوندم از دکترم قول گرفتم تو اتاق عمل بزارهمن فقط از ماساژ بعد عم ...

همونم بگو تایم بی حسی واست انجام بده.

من ک دکترم تو اتاق عمل کامل شکممو فشار داد و هرچی خون و آب بود اومد بیرون به مقدار زیاد.و من دردی حس نکردم

خدایا شکرت
چه قدر خوبشما پمپ درم استفاده کردی عزیزم؟جواب میداد؟برای ماساژ بعد عملش میترسم فقط وگرنه انشالله با ...

نه استفاده نکردم ....با اینکه خیلی تحملم کمه ولی برام قابل تحمل بود

ماساژو من نفهمیدم فکرکنم تو همون اتاق عمل یا ریکاوری انجام دادن...

حتما نسکافه و چای زیاد بخور که سردادای بعد عمل نگیری

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›