2777
2789
عنوان

فر مو و نماز

133 بازدید | 11 پست

من دیروز رفتم موهامو فر کردم و نمیدونستم که تا سه روز نباید اب بخوره الان غسل واجب گردنمه نمازامو چیکار کنم تو این سه روز ؟ فقط جلو موهامه اگه برم یه اب کوچیک بگیرم خراب میشن چی کار میتونم بکنم ؟

کاربری متعلق به دو نفر ///// کاش قبل از مرگم دوباره ببینمت

وقتی آب هست نمیشه تمیمم کرد دیگه سه روز رو گردنت اگه نخونی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فعلا تیمم کن بخون بعدا قضاشو بجا بیار دفعه بعد کار این طوری داشتی روز های پریود برو

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

واسه امضات میپرسم

منظور شکسپیر چی بوده یعنی کتاب نخونیم؟

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

فعلا تیمم کن بخون بعدا قضاشو بجا بیار دفعه بعد کار این طوری داشتی روز های پریود برو

اخه خانمه گفت پریود نباشی نمیگیره

اخه خانمه گفت پریود نباشی نمیگیره

اهااا آره راست گفته

واسه امضات میپرسممنظور شکسپیر چی بوده یعنی کتاب نخونیم؟

کتاب خوب بخونیم هرکتابی ارزش خوندن نداره کتاب بی ارزش بخونیم چیزی بهمون اضافه نمیشه اگه ادعای مطالعه هم داریم رفتارمونم باهمه باید عالمانه و درست باشه ادعا و عمل باهم فرق نکنه