2777
2789

بچه ها خونه من یه دفعه پر مورچه شد. کل خونه رو رنگ زدم درزارو بستم . خونه ام طبقه سه اپارتمانی هست ویلایی نیس. ولی فقط یه هفته نبودن باز پر شد . یکی بم گفت دعا گذاشتن . خونه بابامم یهو کلا رطوبت زد ازحالت سکونت خارج شد . اومدیم وسیله هارو بندازیم دور توش دعا پیدا کردیم . خونه منم دعا پیدا شد. از همونه ؟ ولی بازخونه ام پر مورچه ست . میگم یعنی بازم دعا هست پیدا نکردم ؟ خونه بابام ک افتضاح شد . کلا کپک زده در و دیوار. یهو از حالت سکونت خارج شد . سقفش داره میریزه دیگه . ویلایی هستش. ازدعاست ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه ام قبلا یه دونه مورچه هم نداشت . تازگی خریدیمش. خونه بابامم خوب بود. یهویی اینجوری شد . یعنی سه سال پیش پدرم فوت کرد و خالی موند و  بعد خونه از حالت سکونت خارج شد . اصلا نمیشه وصفش کرد ک در عرض یه مدت کوتاه ب چ روزی افتاده . 

خیییییییر یا جارو کم میزنین یا خونه قدیمیه نشست کرده نادون نباشین

هر روز جارو میزنم . گاهی شده روزی دوبار. خونه بابامم خالی نبود ابجیم من میرفتیم هر روز.تمیز میکردیم . 

نه 😐😐😐خرافات چیه خونه قدیمیهبازسازی کنین

خونه ما قدیمی نیس

تمیز هم هست باز مورچه داره

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس