2789
عنوان

راستشو بگید

631 بازدید | 75 پست

من شاید بخوام چند وقت دیگه تنهایی برم سر کار 

با خوندن این خبر جدید دزدیده شدن یه دختر از قبل هم ترسوتر شدم 

اگه اصلا سوار هیچ ماشینی نشم و با مترو برم بازم خطرناکه ؟ تا حالا خبری خوندید که دختری بدون اینکه سوار ماشین بشه دزدیده بشه ؟ ممکنه به زور بیان یه دختری رو تو خیابون ببرن و بدزدن ؟ شماهایی که تنهایی بیرون میرید برای امنیت خودتون چه کار میکنید و تا حالا شده احساس کنید تعقیبتون میکنن یا احساس خطر کنید ؟  

راستشو بگید اگه واقعا خطرناکه تنهایی بیرون رفتن بگید که حداقل بدونم

متاهل و مادر دو فرزند

وااااا این حرفا چیه 

ی عمره تنها بیرونیم 

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااا این حرفا چیه ی عمره تنها بیرونیم

من تا حالا خیلی کم پیش اومده تنهایی بیرون برم خیلی ترسش رو دارم مخصوصا با این خبرا

متاهل و مادر دو فرزند

من تا حالا خیلی کم پیش اومده تنهایی بیرون برم خیلی ترسش رو دارم مخصوصا با این خبرا

چند سالته؟ من از ۱۸-۱۹سالگی بیرونم 

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

من نمی‌ترسم هیچ تنها هم میرم بیرون تا وقتی خدا بالا سرمه نباید بترسم چون اون هواسش بهم هست

منم فرزند کوروش ز اسطوره پادشاهان نیک ایران ، منم فرزند آرش کمان گیر ز اسطوره کمان گیران ایران ، منم فرزند آریوبرزن ز اسطوره فداکاران ایران ، منم فرزند بانو آرتمیس ز اسطوره دریانوردان ایران ، منم فرزند بی بی مریم بختیاری ز اسطوره بانوهای شجاع ایران ، منم فرزند فردوسی ز اسطوره شاعران و نویسنده های ایران ، منم فرزند ابو علی سینا ز اسطوره دانشمدان ایران...✨ایران، ای گهواره تمدن، قصه ات قصه ی دردی دیرینه است. از روزگارانی که کوروش، آن نامدار تاریخ، بذر عدالت را کاشت تا امروز، راه درازی از فراز و نشیب طی کردهایم. آن شکوه باستانی، حالا زیر غبار رنج پنهان مانده. سختی امروز، حکایتی دیگر است. بی پولی، چون سایه ای سیاه، بر زندگی مردم چنبره زده. نان از سفرهها رفته و دلها پر از تشویش فرداست. آزادی، واژهای که در زمان کوروش معنای دیگری داشت، اکنون گمشدهای است که در پس دیوارهای بلند زندانها و سکوتهای اجباری دنبالش میگردیم......حاکمان این روزگار، گویی تاریخ را از یاد بردهاند، یا شاید نخواسته اند که بیاموزند. ظلمشان آشناست، اما مقاومت ما همیشگی.....این سرگذشت تلخ شاید طولانی باشد، اما در دل هر ایرانی، یاد آن شکوه و امید به بازگشت آن آزادی، چون آتشی زیر خاکستر زنده است. این خاک هرگز تسلیم نخواهد شد.

من از دبیرستان دیگه تنهایی بیرون بودم. حدس میزنم هنوز دانشگاه نرفتی. چندبار کلاست هفت شب تموم شه برات عادی میشه.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

من از وقتی کلاس چهارم بودم تا الان که ۳۵ سالمه تنهایی بیرون رفتم . ولی تابحال یه ماشین شخصی سوار نشدم شده پیاده برم شده یک ساعت معطل بشم یا تاکسی زرد یا اتوبوس و مترو .تا کوچکتر بودم که نیم ساعت به غروب خونه بودم الان هم  از یه ساعتی به بعد که دیگه خلوتی شب هست حتی محله خودمون هم که میدونم خلوته نمیرم تنهایی ‌. قضاوتی ندارم اون دخترا چی شدن و کجا بودن ولی واقعا ه سری اصول رو ادم رعایت کنه اقلا ۷۰ ۸۰ درصد خیالش راحته 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
صادقانه منم میترسم 💔🤕 چیکار کنیم

کاش پول لازم نبودم وگرنه اصلا به کار کردن فکر هم نمیکردم و تا اخر عمرم تو خونه میموندم 

متاهل و مادر دو فرزند

چرا باید بدوزدن ،اونایی که دردزیده میشن یا با کسب قرار داشتن که زیر قول زدن یا لباس پوشیدن بلد نیس ومورد تجاوز قرار گرفتن ساده وبیارایش برو بیرون هیچ احدی بهت نگاه نمیکنه ولی تاکسی سوار نشو ،مترو خیلی آمنه