2777
2789

اره منم دیروز جوگیر شدم با شوهرم دعوا کرده بودم رفتم موهامو کوتاه کردم اونوقت ۲۴ همین ماه خودم و شوهرم عروسی دعوتیم الان از عصر تا حالا افسردگی گرفتم شوهرم هم بهم حرف میزنه میگه خر واقعی خودتی اوسکل به تمام معنا حالا بشین غصه بخور بشین 😭😭😭😭😭😭😭😭❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم دیروز جوگیر شدم با شوهرم دعوا کرده بودم رفتم موهامو کوتاه کردم اونوقت ۲۴ همین ماه خودم و شوه ...

فکر میکنم فقط خودمم برا موهام میشنم گریه دیگه از ترسم چندین ساله دست به موهام نزدم 

اره منم دیروز جوگیر شدم با شوهرم دعوا کرده بودم رفتم موهامو کوتاه کردم اونوقت ۲۴ همین ماه خودم و شوه ...

دور از جونت 

ولی موی کوتاهم قشنگه بش فکر نکن 

تو عصبانیتم هیچ تصمیمی نگیر 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
موهاتو چقدر کوتاه کردی تا کجا بود قبلا

من موهام بلند بود تا نصفه کمرم بود 

بعد الان مدل لیلا فروهر کوتاه کردم که فقططططط با کلیپس میتونم بزنمشون بالا😭😭😭😭😭😭

😭😭😭من واسه روز جشن عروسی چه شینیونی مثلا ارایشگر میخواد موهای منو بکنه اینها هیچکارشون نمیشه کرد ی چوس موو بیشتر نمونده هققققق

عزیزم عیب نداره با موهای کوتاهم آدم خوشگله منم کوتاه کردم چند ماهه دیگه ام عروسیمه 😅ولی کاریه که شده همش نمیتونم ناراحت بشم که دوشس دارم غصه نخور تو آینه نگاه کن چقد قشنگی با موهای کوتاه خواهرم