2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂چشم حتما👌

@niniyar‍ 

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

واکنش نی نی یار🤔🤔🫡🫡 چشم عباس آقا رو چشمم😎😎

بقیه کاربرها🫠🫠

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چطوری خوبی؟

فداتشم،‌نه🫠🫠 از ۰۳:۳۰ بیدارم کمرم و پاهام‌ دردمیکنه، صبحم ۸ کلاس دارم

تو چطوری‌‌قشنگم؟‌

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
فداتشم،‌نه🫠🫠 از ۰۳:۳۰ بیدارم کمرم و پاهام‌ دردمیکنه، صبحم ۸ کلاس دارمتو چطوری‌‌قشنگم؟‌

منم خوبم دقیقا از اون ساعتی که تو‌گفتی به ایران بیدارم😂

دیگه ساعت ۴شد بلند شدم ماکارونی درست کردم

پری دوباره جایی قشنگم جا نمونی به شماره دقت کن 

مثل مجید گفتم😂

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

منم خوبم دقیقا از اون ساعتی که تو‌گفتی به ایران بیدارم😂دیگه ساعت ۴شد بلند شدم ماکارونی درست کردمپری ...

اااا چرا پس؟ بابا با سلیقه کدبانو دمت گرم‌😍😍 

واااای🤣🤣🤣🤣چشم چشم عزیزدلم 

اااا چرا پس؟ بابا با سلیقه کدبانو دمت گرم‌😍😍 واااای🤣🤣🤣🤣چشم چشم عزیزدلم

عین خرس از ۸شب خوابیدم😂😂دیگه هرکاری کردم دیدم نمیشه بلند شدم 😂

فداتشممم😍😍💞💞

گفتم واس همسرجان هم بذارم کنار بخوره خیلی این مدت اذیتش کردم😂😂😂😂😂😂بنده خدا با چه غذاهایی که بدش میومد درست کردم😂😂😂

😂😂حالا فک کن منم این بلا سرم بیاد بیام بگم بگی شقایق من نگفتم تو مجید نخندید سرتون میاد😂😂😂😂

عین خرس از ۸شب خوابیدم😂😂دیگه هرکاری کردم دیدم نمیشه بلند شدم 😂فداتشممم😍😍💞💞گفتم واس همسرجان هم ...

ایجااانم پس‌ حسابی استراحت کردی🥰🥰 دستت دردنکنه خوشبحال همسر ک تو رو داره😘 بمونید برای هم‌🥰🥰🧿🧿🧿

وااای اره🤣🤣

ایجااانم پس‌ حسابی استراحت کردی🥰🥰 دستت دردنکنه خوشبحال همسر ک تو رو داره😘 بمونید برای هم‌🥰🥰🧿🧿 ...

حسابی😂😂

قربونت همچنین شما قشنگای من 😍😍💞💞

😂😂🫣🫣