2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 32 پست
پسرم چی اونو که نمیتونم ول کنم و با کشتی میرن و خیلی اذیت کنندس

منم شوهرم سه چهار ماه ممکنه در سال نباشه با کشتی میره ماموریت ولی این چیزیه که پذیرفتیم ولی برا من اون دلتنگی و بی تابی جذابه و باعث شده تایمی ک پیش همیم قدر اون تایم رو بدونیم و نهایت لذت ببریم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون‌طور که گفتم پسر دارم و داره تحصیل می‌کنه و شوهرم هم با شریک هاش می‌ره که همشون مردن و تو یه خون ...

آها پس سعی کنید،اگه قانع میشه ک تغییربده خوبه، اگه نه یکی رو بفرسته جای خودش ی شخص معتبر، یااینکه به صورت مجازی انجام بده اگ مقدوره،

هرگِردی،گردونیس...

آها پس سعی کنید،اگه قانع میشه ک تغییربده خوبه، اگه نه یکی رو بفرسته جای خودش ی شخص معتبر، یااینکه به ...

فرد دیگری نداره و مجازی هم یه بار سعی کرد ولی نتونست الآنم سرمایه زیاد داره ولی راضی نیست

فرد دیگری نداره و مجازی هم یه بار سعی کرد ولی نتونست الآنم سرمایه زیاد داره ولی راضی نیست

انصافاًاگه سرمایه به حد تامین رفاه هستش شکر خدا به یه سیاستی یواش یواش مخشو بزن ک این سیستم کاری رو کنسل کنه یا حداقل اون ۲ماه رو به یکی دوهفته تغییربده..

هرگِردی،گردونیس...

انصافاًاگه سرمایه به حد تامین رفاه هستش شکر خدا به یه سیاستی یواش یواش مخشو بزن ک این سیستم کاری رو ...

چون با کشتی میرن و بر میگردن دو ماه طول می‌کشه و یه سری کار دیگه هم اونجا میکنن 

اصلا ارزش نداره اون پیشرفت به این شرایطی که گفتین ،خیلی جدی بگین و از این بلاتکلیفی زجرآور راحت بشین بگین نمیخوام دیگه این پیشرفت همین جا کنارمون کاری پیدا کن صبح برو ولی شب پیش مون باش 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

سعی کردم شبش گفت باشه دیگه تموم میکنم ولی بعد دیگه خبری از تموم شدن نشد

خب اگه بعد این بدقولیش شما جدی تر روحرفت تاکیید میکردی و یا حتی جدی تر واکنش نشون میدادی، احتمالا کوتاه بیاد،البته به دور از تنش زایی زیادی..

هرگِردی،گردونیس...