_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 عنوان باغ عکاسی 300 بازدید | 9 پست سلام کسی باغ عکاسی و فیلمبرداری طرف جنوب تهران سراغ داره ک قیمت ورودیش مناسب باشه؟ ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️ 1396/11/28 | 00:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
paariissa عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 1352 بیاین سمت شهریار اگه میتونین باغهای خوبی داره خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 بیاین سمت شهریار اگه میتونین باغهای خوبی داره ورودی باغ ها خیلی گرونه ی مناسب میخواستم اگه کسی سراغ داره ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
مهدخت4 عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 7238 بیاین سمت شهریار اگه میتونین باغهای خوبی داره درسته سمت شهریار باغ هاش قیمتاش مناسب تره.من خودمم شهریار رفتم یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 درسته سمت شهریار باغ هاش قیمتاش مناسب تره.من خودمم شهریار رفتم میشه بپرسم کی رفتیدو قیمتش چجوری شد؟ ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
MAMANE_MAHTA عضویت: 1395/06/23 تعداد پست: 9676 منم شهریار رفتم خیلی هم باغش قشنگ بود شیش سال پیش۴۰ تومن دادیم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه بی خیال حرف و نگاه مردم
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 منم شهریار رفتم خیلی هم باغش قشنگ بود شیش سال پیش۴۰ تومن دادیم الان ۳۵۰.۴۰۰ ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
مهدخت4 عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 7238 میشه بپرسم کی رفتیدو قیمتش چجوری شد؟ من عزیزم حدود 10سال پیش رفتم .از این جهت گفتم که اون زمان قیمت باغ های تهران با شهریار زمین تا آسمون فرقش بود.هنوزم فکر میکنم همینطور باشه. یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 من عزیزم حدود 10سال پیش رفتم .از این جهت گفتم که اون زمان قیمت باغ های تهران با شهریار زمین تا آسمون ... خیلی ممنون گلم ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
raha_rezaeian عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 17 بچه ها کسی باغ عکاسی محجبه میشناسه من بابامینا خیلی رو این چیزا حساسن برام مهمه، لطفا اگه کسی میشناسه کمکم کنه