2789
بابا مامانمقبلا سرصدا میکردمالان لبخند میزنم کار خودمو‌ میکنم هرچی‌میگم‌چشم ولی کار خودمو میکنم

بدی اینه یه سریا محدودیت میکنن که خودشون شور اون‌کارو در اوردن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بدی اینه یه سریا محدودیت میکنن که خودشون شور اون‌کارو در اوردن

اره خب مثلا قبلا خیلی محدود بودم سر حجاب نمیدونم بیرون رفتم مامانم و خاله هام مذهبین و همیشع باید به هفتا خاله هام جواب پس میدادم و حتی ماماننن بزرگم الان که خاله هام چیزی بگن چون قطع ارتباطم چیزیم بگن با احترام میرینم بالاشون و این که هیچی و چون دیگه الان بابااامم مذهبی نیس خداروشکر یه چیزی مامانم بگه میگم بابا اجازع دادو دیگه خلاصه بزرگترین راه اینکه کسی بذار ازاد باشی استقلال مالی من وقتی رفتم سرکار دیگه کسی جرات اینکه بکه بالا چشمت ابرو نداره فقط درحد نصیحت همونم که با لبخند میگم چشم کار خودمو میکنم 

محدودیت اینکه کتابخونه هم واس درس نمیزاشتن برم

تا اینکه دارم موفقیتمو با چشام میبینم(از لحاظ تحصیل)

و خودشون میبینن که یه ادم بخواد کاری کنی تو زندانم باشه اون کارو درنهایت انجام میده

موفقیت با فکر و خیال بدست نمیاد!!!. (این اکانت دست دو نفره) برام دعا کنید خوشگلا🥺❤

اره خب مثلا قبلا خیلی محدود بودم سر حجاب نمیدونم بیرون رفتم مامانم و خاله هام مذهبین و همیشع باید به ...

این قدر موضوع های چرتی هست که بهشون گیر میدن خدا براشون جبران کنه نمیتونم ببخشم