2777
2789

شوهرم ادم خسیسی نیست هرچیم بخوام میخره پولم بهم میده ن اوطوری فکر کنین حسابم همیشه پره هم نه الان ۶۰هزارتومن دارم ولی خب😂😂

بحث اینه شوهرم وضع مالی خوبی داره و میتونه

ولی بحث طلا میشه رنگش عوض میشه میگه یبار‌گفتی بسه دیگه نرو رو اعصابم حرفو عوض میکنه😐😐

اهل‌چشم و همچشمی نیستم مامانم میگه بهم‌میگه تو عروسیا که‌میریم تو نسبت بقیه هیچی نداری از شوهر تو یه توقع دیگه میره حالا مامانم نباید دخالت کنه اونجا طرفداری شوهرم و میکنم‌میگم برام‌مهم نیست این چیزا

ولی واقعا شوهرم زورش میاد گارد داره سر طلا خریدن بی اهمیتم میکنه تا میخواد چیزیم بخره میگه برو دست دوم بگیر😐 یا مثلا میگه پول وام و بهت میدم وامی که معلوم نیست یسال دیگه بدن اونم خورد خورد یه ۵۰تومن یه ۱۰۰ تومن اگر باهم ۱۵۰بده بازم یچیزی

مثلا میگفت النکو بخر ولی یه لنگه

اونایی لر و کورد هستن میدونن تو عروسیایه ماها معمولا خانما طلا زیاد دارن ولی منی که شوهرم داره هیچی ندارم

ما اصلا رسم سرویس ظریف خردن نداریم شوهرم برا من سرویسی خرید بره لباس مجلسی خوبه ما اصلا لباس مجلسی نمیپوشیم لباس محلی میپوشم کل سرویسه ۲۰گرمه

بعد نمیزاره عوضشون کنمم

نمیدونم فکر‌میکنه برا من میخره بعدا بخواد بفروشه من بهش نمیدم یا هرچی

بنظرتون باید چطور بهش بگم؟

مثلا پیش ما هیچکس یدونه النگو نمیپوشه همین مادرشوهرم ۵تا داره خواهرشوهرامم همینطور جاریم۷تا داره بعد شوهرم میگفت خیلی جدی یدونه بسته😕اصلا من از النگو خوشم نمیومد یه دستبند ورساچه انتخاب کرده بودم گفت این چیه بچه بازیه😐😐کرد تو مغز من النگو النگو گفتم لابد میخواد یچیز خوب برام بخره به زنش احترام بزاره‌گفت یدونه بسته

واقعا واقعا سر طلا خریدن خیلی شخصیتمو خورد میکنه هرچیم میگم اغا نمیخوام اصلا قهر میکنم سر مناسبتایی باید میخرید گفت اگه نمیخای خودم میرم یچی میخرم

ما رسم داریم سر عروسی باید داماد یه تکه طلارو بخره

از الان میگه نمیخرم هرکی پرسید بگو هیچی😐😐😐

ولی ماهی ۱۰تا مانتو بخرم چیزی نمیگه برم شلوار بخرم میگه ۳ ۴تا بخر اینطوریه خسیس نیست

تا بهش فکر میکنم خیلی ناراحت میشم برا طلا نه برا رفتاری باهام میکنه

باید چطور بهش بگم واقعا😕

💍♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون پویایی که میدی لباس نصف شو قایمکی پس انداز کن واسه خودت طلا بگیر بهش هم نگو

خب نمیشه اونموقع‌میگه پولتو چیکار کردی دوس ندارم یهو فکر کنه خرج خانوادم میکنم یا هرچی چون هنوز عقدم

💍♥️

خودت پول مانتو کم کن طلا بگیر حقیقتا ی تیکه النگو ی جوریع

خب نمیشه اونموقع‌میگه پولتو چیکار کردی دوس ندارم یهو فکر کنه خرج خانوادم میکنم یا هرچی چون هنوز عقدم

اره واقعا یجوریه اونم برا کسی شوهرش داره اگر نداشت اره اصلا مهم نبود

💍♥️

خب نمیشه اونموقع‌میگه پولتو چیکار کردی دوس ندارم یهو فکر کنه خرج خانوادم میکنم یا هرچی چون هنوز عقدم ...

بگو دارم طلا میخرم تو ک نمیخری خواهرت مامانت داشته باشن من نداشته باشم 

زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره اگه نژاد پرستی نیا عزیزدلم♥️

جمع کن کم کم خودت بخر اینم ناراحتی داره

اگر در ماه مبلغ مشخصی بده بهم خوبه بحث اینه ک نمیده خورد خورد نمیشه واقعا اگر بگه ماهی اینقد میدم میتونم تو وام خونگیا پیش خالم ثبت نام کنم

💍♥️

شوهر من یهو میره ۵۰۰ملیون میده طلای دست دوم شکسته بر میداره ولی همونو سالمشو برا من نمیخره

عجیبه، پس با شما مشکل داره

احتمالا فکر می کنه اگه جدا بشی نمیتونه طلاهایی که برات خریده رو پس بگیره

بگو دارم طلا میخرم تو ک نمیخری خواهرت مامانت داشته باشن من نداشته باشم

گاهی اوقات میگم بیام یه رفتار دیگه کنم بحث کنم باید بخری نیگم بزار هرفکری میخواد بکنه 

شاید زیادی ساکت بودم گفته ولش کن

💍♥️