2777
2789
عنوان

علائم چشم زخمه اینا یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 43 پست
بله دعا داره بخون و صدقه بده و اسفند دود کنحزر امام جواد بخر

این چند وقت خیلیا ازم تعریف کردن اخه دیر ب دیر میبینن منو حس میکنن من خیلی تغییر میکنم

چه دعایی داره عزیزم؟

ذکری چیزی نیست بخونیم وقتی کسی داره راجبمون تعریف میکنه تا از چشم نظر دور باشیم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور باید بشکنم بلد نیستم

تخم مرغ دور سرت بچرخونید با مداد آبی روی تخم مرغ هرکسی که با شما بوده تو این مدت دوست آشنا همسایه اسماشون بگو خط بکش بعد کمی اسفند نمک قاطی کن دور سر خودت بچرخونید بگو پاکسازی میکنم از چشم بد چشم زخم  بعد اسفند بسوزون  تخم مرع که اسمهارو خط کشیدی با دوتا سکه یکی یه طرف تخم مرع یکیم طرف دیگه اسمهارو بگو وفشار بیار خود تخم مرغ برلی پاکسازی بعد که شکست بریز بیرون من خودم این کار میکنم واقعا عالیه 

این چند وقت خیلیا ازم تعریف کردن اخه دیر ب دیر میبینن منو حس میکنن من خیلی تغییر میکنمچه دعایی داره ...

سرچ کن هست ولی آیه الکرسی و حمد و توحید و فلق و ناس و وان یکاد و بخون هر روز به نیت چشم نظرو 

بعضیا نظر تنگ هستن قبلش اسفند دود کن و مقداری نمک اسم به اسم کن و داخل آب سینک بریز  و آب بریز بره 

نصف کسایی که تو قبرستون خوابیدن از چشم زخمه جدی بگیر

سرچ کن هست ولی آیه الکرسی و حمد و توحید و فلق و ناس و وان یکاد و بخون هر روز به نیت چشم نظرو بعضیا ن ...

بخدا ترسیدم

خیلی یهویی اومد تو ذهنم گفتم نکنه چشم زخمه..

وان یکاد همراهمه انگار تاثیر نداشته