2777
2789
عنوان

ی پسر چاردع ساله مامانش

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 27 پست
من کلاس یازدهم بودم یعنی ۱۷ سالم بود یه همکلاسی داشتیم مادرش ۳۰ سالش بود همه فک میکردن اینا خواهرن

وا ۱۳ سالگی☹رابطه عاطفیشون چیطور بود

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه پسره نوجوون تو سن حساسیه و مثلا غیرت زیادی داره رو مادرش...سعی کنن باهم رفیق باشن

اتفاقا مامانمم میگفت حق با بچس ولی خب خواهرم میگه وقتیی شوهرم نیستش و کار پیش میاد پس من چیکار کنم

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

😍الهی عزیزم غیرتی شده

اره انگار😂

اره انگار😂

مامانش خوشکله؟؟

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

خب نره ‌بزار ب نظر پسرش هم احترام بزاره اگر چیز واجبی باشه تماس تلفنی بگیره با مدیر یا معلم یا باباش ...

باباش اکثرا نیست نمیدونم ولا شما باشی نمیری؟ اگه همسرت بتونه بره؟

پسرای نوجون دوست ندارن مادرشون بیاد مدرسه

😂😂نمیدونستن

مامانش خوشکله؟؟

میگم زیاد غیرمعمولی نیس

ولی خب چون سنش کمتر میزنه و مطابق سنش لباس میپوشه یکم با بقیه انگاررفرق داره

میگم زیاد غیرمعمولی نیسولی خب چون سنش کمتر میزنه و مطابق سنش لباس میپوشه یکم با بقیه انگاررفرق داره

خلوت شد ی چیزی میام میگم بهت خصوصیه بقیه ببینن میترکه خخ

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

اتفاقا مامانمم میگفت حق با بچس ولی خب خواهرم میگه وقتیی شوهرم نیستش و کار پیش میاد پس من چیکار کنم

طفلی خواهرتم حق داره 

اما خب میگم ک چاره این کار فقط اینه با پسرش رفیق شه حرف بزنه منطقی و..

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
وا ۱۳ سالگی☹رابطه عاطفیشون چیطور بود

صمیمی ترین دوستش ، رفیقش که یجورایی خواهرش بود همین مادر گرامی بودن...

انقدری که اینا باهم خوب بودن بخدا رفاقتای ۱۰ ساله نبود

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!