2777
2789
عنوان

خدا🙂❤️‍🩹

70 بازدید | 9 پست

به نام خدای ما(:

تا حالا به تنهایی خدا فکر کردید ؟!🙂

اینکه چقدر عاشقه ؛ همیشه همه چیز رو گردن خدا میندازیم که آره اگر تو اجازه نمیدادی اینجور یا اونجوری نمی شد!🙂

ولی ما نتیجه ی انتخاب های خودمونو میبینیم ؛ خدا خیلی تنهاست ؛ خدا برای همه اس اما هیچکس برای خدا نیست ؛ خیلی درگیر روزمرگی شدیم🙂💔

خدای خوبی ها رو فراموش کردیم ؛ اصلا در روز چند بار بهش فکر میکنیم!؟🙂

ما کسی رو که دوستمون داره بهمون بی توجهی می‌کنه چقدر ناراحت میشیم؟! بعد خودمون داریم همین بی توجهی هارو به خدا میکنیم آخه انصافه؟!🙂

همیشه هست همیشه ولی ما اکثرا وقتی مشکل داریم خدا رو یادمونه حقیقتا دلم برای خدا گرفت :)

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

خداکه منو دوست نداره بقیه رو نمیدونم

چه جوری دلت میاد اینو میگی عزیز؟!🙂

آخه خدا از طریق همین تاپیک بهت گفت دوستت داره :)))

خدا دوستت نداره بلکه عاشقته :)))

همیشه کنارته ؛ پناهته دیگه چه جوری بهت بگه دوستت داره؟!🙂❤️‍🩹

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مخاطب اون آیه پیامبر بوده نه مامعلومه پیامبرش رو دوست داره

قران برای همه ماست پیامبر فقط واسطه بوده اگر اینجوری که میگی چون به پیامبر وحی شده پس همه آیات برای پیامبره ؛)

آخه دلیلی نداره که خدا تورو دوست نداشته باشه ؛ مگه دوست نداشتن خدا سودی براش داره؟!🙂

چه تاپیک قشنگی

اگر یادت بود منم تگ کن تو اینطور تاپیکا

😍😘

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶