helena0015 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 861 عنوان کسی هست برای دل من دعا کنه 77 بازدید | 15 پست آره ؟میخوام دعا کنید من خواهر ندارمخواهرانه برام دعا کنید میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید . 1404/03/12 | 01:27 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helena0015 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 861 سلام بیا بغلم من شمارو دعا میکنم شما هم منو دعا کن عزیزم سلام عزیزم بیااااااااا قطعاً 🌱🫂 میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .
sanazaam عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 4673 سلام عزیزم بیااااااااا قطعاً 🌱🫂 هرشب میرم زیر اسمون تو تراس حرف میزنم باخدا امشب ویژه دعات میکنم گرچه خودم دلشکسته ترینم
helena0015 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 861 هرشب میرم زیر اسمون تو تراس حرف میزنم باخدا امشب ویژه دعات میکنم گرچه خودم دلشکسته ترینم خیلی ازت ممنونم که انقدر مهربونی خیلی خوبین عزیزم خدا صدای دل شکسته اتو میشنوهمنم ازش میخوام حاجت روا بشی خواهر🫂🤍بگو بهش که این دختر حقش اینطوری نیست.... میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .
شیرینمثلقند عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 1710 خدایا حاجت استاترو اگه به صلاحشه برآورده به خیر کن❤ 🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷
sanazaam عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 4673 خیلی ازت ممنونم که انقدر مهربونی خیلی خوبین عزیزم خدا صدای دل شکسته اتو میشنوهمنم ازش میخوام حاجت رو ... چشم دعا کن شوهرم برگرده جدانشم
helena0015 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 861 چشم دعا کن شوهرم برگرده جدانشم انشاءالله که شوهرتون قدرتونو میدونه منم قدرمو ندونستن 🥲صلوات میفرستم میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .
helena0015 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 861 خدایا حاجت استاترو اگه به صلاحشه برآورده به خیر کن❤ عزیزمینهمچنین خدا انشاءالله صدای دل شما رو هم بشنوه و حاجت روا بشینصلوات میفرستم🌱 میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .
helena0015 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 861 واست دعا کردممنو هم یادت نره تو 🙂❤ چشم حتماً صلوات میفرستم براتون انشاءالله حاجت روا بشین میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .
helena0015 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 861 انشالله به هرچی میخوای برسی عزیزم متشکرم همچنین شما انشاءالله حاجت روا بشین میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .
sanazaam عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 4673 انشاءالله که شوهرتون قدرتونو میدونه منم قدرمو ندونستن 🥲صلوات میفرستم برات دعا کردم گفتم خدایا من نمیدونم مشکل دوست مجازیم چیه ولی به حق همین صدای اذان که میاد مشکلش حل شه عزیزم 💚
helena0015 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 861 برات دعا کردم گفتم خدایا من نمیدونم مشکل دوست مجازیم چیه ولی به حق همین صدای اذان که میاد مشکلش حل ش ... الهی عزیزم خدا خیرت بده ، خدا که به حق این وقت عزیز سحر گاه خودت هم به آرزوت و حاجتت برسی 🤍🫂 میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .