2777
2789
عنوان

کمک کنید بهم

54 بازدید | 7 پست

امتحان مطالعات داریم ۱۶درسه نهمم سه شنبه امتحان داریم طی سال خوندم مرور کردم نمونه سوال حل کردم جزو دانش اموزای محبوب دبیرم بودم در طی سال شاید یکی دوبار ازش درخواست ارفاق نمره داشتم ولاغیر 

همیشه خودم نمره ای خوب میگرفتم از ۱۸تا ۲۰عه نمره ام تو مطالعات

حالا نتونستم بخونم بخاطر شرایط داداشم 

میخوام برم الف انسانی 

اینم بگم یکی دوهفته پیش اینا فکرکنم این درسو خونده بودم با نمونه ولی یادم رفته چیکارکنم؟

اول از متن کتاب بخونم بعدش نمونه سوال همون درسی که خوندمو بخونم؟آخرشم برگردم فعالیت هارو بخونم و مرورکنم؟بنظرتون تاکی تموم میشه؟الان درس ۱۵ام از درس یک تا ۴ و ۱۳تا ۲۴هستش

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

متن کتاب و مطالب مهم رو بخون و نمونه سوال حل کن و بعد یه روخوانی از کل کتاب داشته باش .فکر میکنی یادت رفته بری سر جلسه خیلی از چیز ها رو یادت میمونه و مینویسی

و هو معکم این ما کنتم

متن کتاب و مطالب مهم رو بخون و نمونه سوال حل کن و بعد یه روخوانی از کل کتاب داشته باش .فکر میکنی یاد ...

مرسی 

فعالیتاروچیکارکنم معلم خیلی تاکید داشت دبیرخانه ام گفته ۸۰درصد سوالا از فعالیتامیاد🥲

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی فعالیتاروچیکارکنم معلم خیلی تاکید داشت دبیرخانه ام گفته ۸۰درصد سوالا از فعالیتامیاد🥲

فعالیت ها رو هم بخون ولی نه طوری که گیج بشی اول یه روخوانی بعد ازش سوال در بیار بخونشون و بعد همش رو قبل از خواب مرور کن 

و هو معکم این ما کنتم