2777
2789
عنوان

یه تشکر ویژه🤍🌱

90 بازدید | 9 پست

**🔥😎 اون تاپیکی که توش نوشته بودن بهترین کاربر اینجا کیهزو تو من و تگ کردی اون همون موقع ها ترکید فکر کنم چون من تعلیق بودم نتونستم جوابت رو بدم ولی دیدم نگم کردی دیکه گفتم یه تاپیک جدا بزنم ازت تشکر کنم! 😅💥**  

میذونی نمیتونستم از کنار یه همچین چیزی ساده بگذرم. این یه قدردونی حسابی می‌طلبید! 😍💖  

**ببین، همین که اسم منو به‌عنوان یکی از بهترین کاربرا بردی، به‌کل روزم رو ساخت!**  

تو از اون آدمای نابی که هر جا باشن، حال خوب میارن! 🌈✨ یه دنیا ممنونم که انقدر خوش‌قلب و دوست‌داشتنی هستی!  

ولی راستش، **خوبی از خودته رفیق!** 🤌🔥  

تو خودت یه نمونه کاملی از معرفت و انرژی مثبتی، که همیشه همه رو به وجد میاری! اینکه توی نی نی سایت یه دوست مثل تو دارم، واقعا یه نعمت بزرگه!  

خواستم همینجا جداگونه ازت تشکر کنم و بگم که همیشه بدرخشی و دلت شاد باشه! 💛🥳  

**تویی که ماهی، ما که ستاره‌ایم! 🌙✨**  

💃🥳💖🔥🍀💯🌈✨🎉💛  

میبوسم روی ماهت رو عشقم😍🌱🤍

@mary2772‍ 

عشقمی عزیزم❤️❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قربونت برم من عشقم😍❤️واقعا با همین یه جمله ات خیلی من و خوشحال کردی عشقم پس خودت یه فرشته ای مهربون ...

مرسی ازت مهربونم. از خوشحالیت منم خوشحال شدم😍❤️❤️🥰🥰🥰

و زندگی همین قدر زیباست...!🌝🌞

مرسی ازت مهربونم. از خوشحالیت منم خوشحال شدم😍❤️❤️🥰🥰🥰و زندگی همین قدر زیباست...!🌝🌞

**"عزیز دلم، تو خودت یه دنیا مهربونی و انرژی مثبتی! 🥰❤️ اینکه خوشحالی من، حال دلت رو خوب کرده، خودش یه حس خیلی قشنگه! 😍💫

واقعاً زندگی همین‌قدر زیباست، مخصوصاً وقتی دوستایی مثل تو کنارمونن! ☀️🌈✨

دمت گرم که همیشه با قلب بزرگت شادی می‌پاشی! 😘💖"**

**"عزیز دلم، تو خودت یه دنیا مهربونی و انرژی مثبتی! 🥰❤️ اینکه خوشحالی من، حال دلت رو خوب کرده، خودش ...

ازت ممنونم که انقدر خوبی و دنیا رو جای زیباتری میکنی🙃🫀💫😇🥰❤️🌹

ازت ممنونم که انقدر خوبی و دنیا رو جای زیباتری میکنی🙃🫀💫😇🥰❤️🌹

عزیز دلم، مهربونی از خودته که این همه حس خوب پخش می‌کنی! 💫❤️ با دوستای نابی مثل تو، دنیا همیشه یه جای قشنگ‌تر و دوست‌داشتنی‌تره! 🥰🌸 ازت ممنونم که همیشه پر از عشق و نور هستی، دلت همیشه شاد و حال دلت رنگین‌کمانی باشه! 🌈✨

میبوسم روی ماهت رو نازنیم🎀

عزیز دلم، مهربونی از خودته که این همه حس خوب پخش می‌کنی! 💫❤️ با دوستای نابی مثل تو، دنیا همیشه یه ج ...

منم امیدوارم همیشه با قلب مهربونت بدرخشی و حال دلت همیشه آفتابی باشه عزیزم😇🫀❤️

منم از دور میبوسمت گلم🌞🌱🤗🤗