جیکجیک مدیر استارتر عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 1660 عنوان سال۷۹ 200 بازدید | 14 پست ۳۰ اسفند داشته زدم تونت دوتا ساعت تحویل سال داره اخه من مامانم میگه صبش سال تحویل میشده من بدنیا اومدم شناسنامم زده۱/۱/۷۹ 1396/11/28 | 00:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جیکجیک مدیر استارتر عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 1660 خیلی برام دغدغه بزرگیه.یعنی هر ۴سال یبار تولد دارم؟
fatemeh56 عضویت: 1396/05/26 تعداد پست: 17020 چه عیدی خوبی خدا به مامانت داده پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8818 خیلی برام دغدغه بزرگیه.یعنی هر ۴سال یبار تولد دارم؟ همون روز اول فروردین تولد بگیر 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
نازلیییییی عضویت: 1392/06/17 تعداد پست: 15751 یعنی ۳۰ اسفند ۷۸ دنیا اومدی؟ حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
نازلیییییی عضویت: 1392/06/17 تعداد پست: 15751 عزیزم روز تولد یه قرارداده زیاد بهش فکر نکن.شوهر منم متولد ۱ فروردینهخیلی خوبه ...روز تولدش خاصه حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
جیکجیک مدیر استارتر عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 1660 عزیزم روز تولد یه قرارداده زیاد بهش فکر نکن. شوهر منم متولد ۱ فروردینه خیلی خوبه ...روز تولدش خاصه اتفاقا منم خیلی ذوق میکنم چون خاصه
جیکجیک مدیر استارتر عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 1660 چی چرا؟ میگم ۱۷ سالته الان؟ بله یه ماه دبگه میشم ۱۸گواهی مو میگیرم خیلی ذوق دارم