2777
2789
عنوان

کشک بادمجان

213 بازدید | 23 پست

کشک بادمجان شور شده😭😭😭😭😭😭😭

خیلی خیلی شور شده کامل پخته بعد الان چشیدم شورههه بادمجان ها شور بود یعنی نمک زدم روغن کم ببره شور شوره چیکار کنممممم 😭😭😭😭 برای فردا پختم مهمون دارم بادمجان هم ندارم اضافه کنم توروخدااا بگین چیکار کنم

کاریش نمیشه کرد دیگه دوباره بپز

چراغهای کوچه را شکستند،زورشان به صبح که نمیرسد،درختهای قد کشیده را سر زدند،زورشان به جوانه ها که نمیرسد،زمستان است قبول زورشان به بهار که نمیرسد...💚🤍♥️🦁☀️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ماله منم یه بار اینجوری شد البته از من خیلی شوره شور نبود ولی خب بازم خورده نمیشد بهش چند تا سیب زمینی اضافه کردم خوب شد سیب زمینی هاشم خوشمزه شده بود 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

بیا سیب زمینی ابپز کن بعد لهش کن 

یه مقدا بادمجون بیار باهاش قاطی کن اگه خوب شد با بقیش هم همین کارو کن

پارو را رها کرده ام و دراز شده ام کف قایقی که معلق به هیچ کجا نمی رود
بادمجان ندارم آخه زیاد پختم حیفم میاد بندازم دور

خب شور شده نمیشه خوردش باید بریزی دور دیگه کاریش نمیشه کرد

یا بادمجون بهش اضافه کن یا بریزش دور 

چراغهای کوچه را شکستند،زورشان به صبح که نمیرسد،درختهای قد کشیده را سر زدند،زورشان به جوانه ها که نمیرسد،زمستان است قبول زورشان به بهار که نمیرسد...💚🤍♥️🦁☀️

سیب زمینی آب‌پز کن له کن بریز توش قاطی کن‌.صداشم‌درنیار.پیدا نمیشه توش و شوریشم از بین میبره

کامل پخته ها میشه الان سیب زمینی اضافه کنم ؟ اونوقت کشکش کم میشه آخه میشه دوباره کشک اضافه کنم بزارم بپزه یا خراب میشه ؟

2827
2791
2779
2792