2821
2789
عنوان

سرکاری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 44 پست
پس منتظر باشید :)  اگر ده نفر لایک کردن میذارم😎😎😎

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 بیا ده تا لایک 😢بدار 

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

منم عكس مانتومو بزارم

بذار

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من دیروز دو تا هلیکوپتر خریدم 😆😆

😒دختره ور پریده 

زود بذار تا ما ببينيم بعد يه عده بيان بگن ما نديديم دوباره بذار😂😂😂

😂😂😂من اون لحظه احساس غرور میکنم که عکسو دیدم

😒دختره ور پریده 

چرا 😲😲

اسباب بازیا خانوما گزارش نزنین 😆😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
وااایشارژگوشیم تموم شد برم بچه شیر بدم بیام 😂😂😂😂:))))🤣🤣🤣

😐😂😂😂😂

چرا 😲😲 اسباب بازیا خانوما گزارش نزنین 😆😂

😂😂😂😂

2825
2823
2791
2779
2792