2777
2789
عنوان

Pms رو چیکار میکنین

144 بازدید | 16 پست

بچه ها من توی این دوران قبل از پریودی به شدت زودرنج و غمگین میشم 

احساس بدبختی میکنم خودمو سرزنش میکنم حالم خوب نیست شما چطوری با این دوره کنار میاین من هر ماه این موقع میشه خیلی خیلی آسیب پذیر میشم از همه اطرافیان میرنجم همه چی اشکمو در میاره 

امروز سر کلاس به قدری حالم بد بود بزور جلوی گریه امو گرفتم

من یه دور گریه کنم اوکی میشم ولی حتما هرماه اون میزان لیتر اشک و تا نریزم حال کثافتم خوب نمیشه🤕

،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه دور گریه کنم اوکی میشم ولی حتما هرماه اون میزان لیتر اشک و تا نریزم حال کثافتم خوب نمیشه🤕

منم خیلی گریه میکنم 

اما خالی نمیشم انگار تمام احساساتی که کل ماه سرکوب میکنیم این موقع میشه میاد سراغمون 💔

یادم میفته پی ام اسم میگم رستا این حسا طبیعیه خودتو درگیر نکن پی ام اس بگذره حالت اوکی میشه،الان این چیزایی که میاد ذهنت رو نادیده بگیر

ولی بیشتر ازین گه غمگین و افسرده شم ببخشید هورنی میشم:)))😂😂هرکیو میبینم کراش میزنم حالم بد میشه،گاهی گریم میگیره

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی،اگه مذهبی و زن ستیز هستی کلا اصن باهام حرف عادی هم نزن مرسی

یادم میفته پی ام اسم میگم رستا این حسا طبیعیه خودتو درگیر نکن پی ام اس بگذره حالت اوکی میشه،الان این ...

وااااای دقیقا 

اینم یکی از مشکلاتمه

نمیدونم چه خاکی بریزم سرم با این پی ام اس دو بار دوبار پریود میشم کلا توی پی ام اسم

دقیقا هم عصبی شدم هم بسیار زودرنج و غمگین نمیدونم چیکار کنم 💔

بخدا هیچ راهی نداره فقط باید صبوری کنیم تا بگذره 🥲🥲🥲 

سبز می‌مانیم ، در اوجِ آوارگی🦋• Chance god= yeganeh •

وااااای دقیقا اینم یکی از مشکلاتمهنمیدونم چه خاکی بریزم سرم با این پی ام اس دو بار دوبار پریود میشم ...

هعیییی

آخرین بار تو پی ام اس استادم سرکلاس درس میداد من اینور با نیش باز زل زده بودم بهش هی میگفتم چقدر خوبه چقدر هاته،کاش میشد الان برم.....

خلاصه ریدم تو پی ام اس و پریودی

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی،اگه مذهبی و زن ستیز هستی کلا اصن باهام حرف عادی هم نزن مرسی