2789
عنوان

پارنترمو

84 بازدید | 11 پست

خیلی دوست دارم یعنی بدجور میخامش و از سن کم باهم بودیم و الان ۵ ساله باهمیم و ۲۲ سالشه بش میگم بیا جلو رسمیش کن میگه تا ماشینو خونه و حقوق ثابت نداشته باشم نمیام جالب اینه ی فرد ۴۰ ساله ام الان بزور خونه میخره با این وضع ، درکل تا من بخام بمونم اون اوکی سه وضعش ی سه چار سال دیگ تایم می‌بره ، چکار کنم ؟شما بودین چکار میکردین 

حرفش منطقیه 

بالخره شروع یه زندگی حداقل امکاناتی میخواد 

طرف خودش تو فشاره دست یکی دیگه رم بگیره که چی بشه

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حرفش منطقیه بالخره شروع یه زندگی حداقل امکاناتی میخواد طرف خودش تو فشاره دست یکی دیگه رم بگیره که چی ...

خب منم میگم رسمی کن حداقل بدونم مال همیم بعد حالا عروسی برا چند سال دیگ ، با هم تلاش کنیم بدست بیاریم همه چیو میگ ن

خب منم میگم رسمی کن حداقل بدونم مال همیم بعد حالا عروسی برا چند سال دیگ ، با هم تلاش کنیم بدست بیاری ...

بگو بیا حداقل ی نشون بزار 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
خب منم میگم رسمی کن حداقل بدونم مال همیم بعد حالا عروسی برا چند سال دیگ ، با هم تلاش کنیم بدست بیاری ...

چی بگم 

بازم طرز فکر ایشون برام قابل درک تره

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
خب همین دیگه میگ نه تا وضعم عالی نشه نمیام

هی خواهر برا منم همینجوری بود اخر سرم جدا شدیم تهش گف با هر کی میری تو رابطه ک نباید بگیریش منم‌۵ سال عمرمو گذاشتم خلاصه ک سعی کن جدیش کنه بگو تکلیف منو روشن کن 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
چی بگم بازم طرز فکر ایشون برام قابل درک تره

خب ۵ ساله ما باهمیم من ی دلخوشی باید داشته باشم حداقل نشونم کنه

جالب اینه فقط برا پدرش کار می‌کنه، جدا کار نمیکنع حداقل این چیزایی ک میگه رو بدست بیاره 

خب ۵ ساله ما باهمیم من ی دلخوشی باید داشته باشم حداقل نشونم کنهجالب اینه فقط برا پدرش کار می‌کنه، جد ...

اینکه حرف و عملش متفاوته هم عجیبه 

شما چند سالته؟؟

۲۲ سالم خیلی زوده اخه