2777
2789
عنوان

پاشید بیاید کمک 😭💕

118 بازدید | 9 پست

خانما منو پسر عمم ۲ سال باهم بودیم بعدش همش میگه خونوادم راضی نیستن و باید جدا شیم در حالی که راضی بودن...دروغ یمگفت ...

اون زمانم من اکثرا از فامیل خاستگارداشتم ۵ ۶ تایی بودن منم چون اون هی دورم‌یمزد و گولم میداد تصمیم گرفتم به ی‌کیشون جواب بدم...با پسر عموم ازدواج کردم...۵ سالی میشه بچه ۲ سالم دارم...با عمم رابطمون خوبه و حداقلی ماهی دو سه بار میرم خونشون..چون اینجا کسیو ندارم...طبقه بالاشون دارن خونه میسازن برا پسرش...۲۰۰ متر....وقتی میرم خونشو میبینم خیلی حرص میخورم میگم چرا صبر نکردم....ازینورم خودم خونم قدیمیه ارزو به دل موندم  زیادم رابطم با شوهرم خوب نی...همش حسرت میخورم....راهکار بدید؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این فکر کردی که اون تو رو نخواسته ودکت کرده خواسته به هر بهانه ای ازت جدا شده بعد تو کسی رو که خواهانت بوده اومده جلو رو فقط به خاطر یه خونه که اونم مال تو نیست یعنی نمی‌خواسته مال تو باشه رو اذیت می‌کنی 

آخه چ راهکاری میشه داد

اگ میخواستت ک نمیگفت خانوادم ناراضین. وقتی رابطت با عمت خوله پس یعنی مشکلی نداشتن

صبر هم میکردی این خونه مال شما نمیشد

رابطتو با همسرت خوب کن زندگی شادی واسه خودتو دخترت بساز

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

پیشنهادم اینه که کمتر حسودی کنی، نماز بخون، رابطت با خدا رو بهتر کن، به ویژگی های خوب همسرت فکر کن. خداروشکر کن خونه داری حداقل

مثلا میخوای چه راهکاری بدیم؟ از شوهرت جدا شی اون مگه میاد بگیردت؟ حالت خوبه؟