2777
2789
عنوان

گواهینامه

140 بازدید | 14 پست

آیین نامه بار اول قبول شدم زیر۳دقیقه زدم ۳۰تا تست بی غلط قبول شدم زنگ زدم آموزشگاه گفت شنبه داشتم فردا شهری دارم ساعت۹صبح میتونم بار اول اونم قبول شم راحت افسر هم می‌شناسمش نه سخت گیره نه راحت گیر ماشین آزمون با ساینا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره منم دوتاشو بار اول قبول شدم ، افسر آشنا بود البته که همه چیز رو ازم خواست انجام بدم😂

افسر اشنام نیس اما می‌شناسمش صفر کیلومتر بودی یعنی رانندگی از پایه یاد گرفتی رفتی باز اول قبول شدی شهری؟

افسر اشنام نیس اما می‌شناسمش صفر کیلومتر بودی یعنی رانندگی از پایه یاد گرفتی رفتی باز اول قبول شدی ش ...

قبل از اینکه آموزشگاه ثبت نام کنم اصلا رانندگی بلد نبودم دیگه همونجا یاد گرفتم، قبل آزمون ۵ ساعتی تمرین کردم ، روز آزمون هم بدون استرس رفتم و قبول شدم ، اینکه استرس نداشته باشی خیلی مهمه ، قوانینو هم رعایت کن حتما ، برای دور زدن راهنما بزن و توی آینه هم اطرافو نگاه کن ، دیگه خودت بهتر میدونی چیکار کنی.

منکه شهری رو ۵بار امتحان دادم رد شدم دیگه نرفتم سراغش💔

ادامه بده هرهفته برو قبول میشی

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم