2777
2789
عنوان

کنکوری های 405

241 بازدید | 12 پست

منه دانشجو رو هم به عنوان رقیب پذیرا میشوییییدددددد

ایااااااا

بعد امتحانت دانشگام شروع میکنم بترکونیممممممم انشاالله

وضعتون چطوره

میخونید 

نهایی ها چیطور بودن

۴۰۴هستم ولی زندگی من کنکوری۴۰۵کرد😥💔

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نهایی هارو خراب کردم میخوام از تابستون جدی شروع کنم کنکوری خوندن و نهایی هارو همشونو سال بعد ترمیم کنم در طول سال میخوام بخونم

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نهایی هارو خراب کردم میخوام از تابستون جدی شروع کنم کنکوری خوندن و نهایی هارو همشونو سال بعد ترمیم ک ...

خیییییلیم عالی رفیق 

فدا سرت 

من دانشجوی ترم اخر هوشبری هستم

تازه می‌خوام شروع کنم

دیر نیست 🥰♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

بزارید امتحانا ۲۲ ام تموم شه بعد تا ۳۰ ام اینا استراحت کنید یا همون کتابای درستو بخونید دیگه بعد کنک ...

من دانشجوی ترم اخر هوشبری هستم رفیق جونم♥️🥰🥰🥰🩷🥹🥹🥹🥹🥹

بزارید امتحانا ۲۲ ام تموم شه بعد تا ۳۰ ام اینا استراحت کنید یا همون کتابای درستو بخونید دیگه بعد کنک ...

من دیگه امتحانا رو نمیرم چون درهرصورت ترمیم دومی م سال بعد و همه رو باید شرکت کنم پس رفتن الانم فایده نداره

💙                                                                   

خیییییلیم عالی رفیق فدا سرت من دانشجوی ترم اخر هوشبری هستمتازه می‌خوام شروع کنمدیر نیست 🥰♥️♥️♥️♥️♥️ ...

موفق باشید💝💝💝🌸🌸🌸

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭