nazaninzahra123456 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 626 عنوان خانماي کدبانو سوال 120 بازدید | 12 پست سرکه سفيد و کجاها ميشه استفاده کرد؟بره تميز کاري ميگما زندگي گذر عمر است،،،، 1396/11/27 | 23:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sogolkhanoom عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 415 برای تمیز کاری شیر الات کاربرد داره واسه اونایی که منتظر مامان شدنن دعا میکنی؟؟حاجت رواشی انشاالله بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💟💟💟
maryamgoli_1991 عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 4430 من توی مایع ظرفشویی میریزم که ظرفا تمیز و ضدعفونی میشن خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧
nazaninzahra123456 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 626 برای تمیز کاری شیر الات کاربرد داره ميشه روش استفادشم بگي عزيزمثلا اسپري کنم بعد دستمال بکشم يا بشورم زندگي گذر عمر است،،،،
شبنم۷۱ عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 8077 توی مایع ظرفشویی.شستن سینک. تحمل نداره نباشی دلی ک توتنهاخداشی
nazaninzahra123456 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 626 من توی مایع ظرفشویی میریزم که ظرفا تمیز و ضدعفونی میشن اثر داره؟ بو نميده؟ زندگي گذر عمر است،،،،
sogolkhanoom عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 415 ميشه روش استفادشم بگي عزيز مثلا اسپري کنم بعد دستمال بکشم يا بشورم یه دستمال رو بهش آغشته کن و باهاش تمیز کن واسه اونایی که منتظر مامان شدنن دعا میکنی؟؟حاجت رواشی انشاالله بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💟💟💟
sogolkhanoom عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 415 براق میکنه یعنی تمیز میکنه نه خیلی براق واسه اونایی که منتظر مامان شدنن دعا میکنی؟؟حاجت رواشی انشاالله بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💟💟💟
maryamgoli_1991 عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 4430 اثر داره؟ بو نميده؟ اره عالیه واقعا ظرفا تمیز میشن اصلا هم بوی سرکه روی ظرفا نیس خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧
nazaninzahra123456 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 626 یه دستمال رو بهش آغشته کن و باهاش تمیز کن اهان مرسي زندگي گذر عمر است،،،،
nazaninzahra123456 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 626 اره عالیه واقعا ظرفا تمیز میشن اصلا هم بوی سرکه روی ظرفا نیس چه خوب مرسيديگه کجاها استفاده داره؟ زندگي گذر عمر است،،،،
sogolkhanoom عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 415 اهان مرسي خواهش میکنم گلم واسه اونایی که منتظر مامان شدنن دعا میکنی؟؟حاجت رواشی انشاالله بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💟💟💟