2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اکثر دوستی ها اینجوریه و دوست واقعی کمه

ببین من فکر میکردم دخترا همیشه با دوستاشون قهر میکنن میگن ماهیچ دوستی نداریم که حتی باهاش درد دل کنیم همش الکیه 😔

ولی امشب فهمیدم که تنهایی خیلی بهتره تا این که دوستی  درقالب دشمن داشته باشی مثل آفتاب پرست رنگ عوض کنه

🎗توهین ممنوع🎗

خیلی دیر فهمیدی 

من رفیق داشتم که باهاش چند ماه تنها زندگی کرده بودم ، خواهرم بود.زنگ میزد به مامانش می‌گفت مثلا دلم در می‌کنه مامانش براش مهم نبود ولی من تا خوب نمیشد کنارش می‌نشستم ، فک می‌کنی چیکار کرد؟ تا با یه پسر لاشی آشنا شد من و همه رفیقاشو زد تو دیوار ،الان اگه ۵۰ بار در روز زنک بزنم بهش هم جواب نمی‌ده اصلا 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
خیلی دیر فهمیدی من رفیق داشتم که باهاش چند ماه تنها زندگی کرده بودم ، خواهرم بود.زنگ میزد به مامانش ...

بخدا یه روز میفهمه از دستت داده که دیگه راه برگشتی نیست متاسفم براش

🎗توهین ممنوع🎗

ببین من فکر میکردم دخترا همیشه با دوستاشون قهر میکنن میگن ماهیچ دوستی نداریم که حتی باهاش درد دل کنی ...

من خودم یادگرفتم کسی رو جدی نگیرم و دوست واقعی حساب نکنم تا بهم ثابت شه اینجوری بودن و نبودنشون فرقی واسم نداره چون من همیشه خیلی جدی میگرفتم دوستیامو بعد میدبدم متقابل نیست در اخرم ادم فقط خودش میمونه و خانواده

عاشق حیوانات و محیط زیست🌳🌱🐜🐋 Viva la Vida