2733
2734
عنوان

خانومایی که کیک هاشون پف میکنه و خوب در میاد بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 16624 بازدید | 43 پست
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



من كيك رو با خامه صورتي صبحانه درست ميكنم ..اينم امتحان كن 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 
2742
من همه راه ها رو رفتم و نتیجه نگرفتم

تخم مرغ ها رو با شكر چند دقيقه هم ميزني ؟ 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 
2738

مبارکه عزیزم توسترتو از یک ربع قبل روشن کن ۱۸۰ درجه بزار 

زیر و رو هر دو روشن باشه

۳ تا تخم مرغ رو خوب هم بزن روبه یک طرف حتما هم بزن یک لیوان دسته دار فرانسوی رو بزا  جای پیمونه یک لیوان شکر بریز هم بزن یه نصف لیوان روغن و یک لیوان شیر هم بریز کمی وانیل کمی که هم زدی ۱۰ ق غ آرد با یک ق م بکینگ پودر سر پر با آرد قاطی کن و الک کن روی کیک و آروم هم بزن قالبتو چرب کن و کاغذ بزار با آرد بپاش بعد موادتو بریز توش اگه خواستی نصفشو پودر کاکائو بریز 

برار طبقه وسط توسترت و ۳۰ دقیقه زمان بده ۲۰ دییقه اول اصلا دست نزن بوی پختگی کیک که اومد خلال دندون وسطش بزن اگه بهش نچسبید پخته

عالی میشه امتحان کن

من توقابلمه کیک میپزم مایگروفر هم دارم ولی گلا توقابلمه بهتر درمیاد امتحان کن.سه تاتخم مرغ یک لیوان متوسط ارد.۱قاشق پکینگ پودر ۲قاشق پودر کاکائو 

نصف فنجان روغن مایع   شکریک ونیم فنجان

اگه شیرهم داشتی ۱فنجان .

اولش زرده و سفیده تخم مرغاروجداکن ونصف شکررو بریز تو زرده نصفشم سفیده وبعدش حسابی هم بزن که کف کنن 

 ارد و پکینگ پودر رو دوبارالک کن و باپودر کاکائو قاطیشون کن و روغن وشیر روهم اضافه کن و زرده وسفیده روهم بریزسرش  ولی زیادبهم نزن چون پف نمکینه اینقدکه کامل مخلوط بشه بسه.توقابلمه تفلون کمی روغن مایع بزن و موادکیکو بریز و زیرش شعله پخش کن بزار و بعداز چهل دقیقه چنگال بزن اگه مواد نچسبید به چنگالت پس کیکت پخته.


عزيزم الک کردن خیلی مهم آرد با بکینگ پودر، وقتی آرد اضافه می کنی آروم هم بزن فقطم در حد مخلوط شدن ده دقیقه اول فر اصلا ضربه وارد نشه به توستر یا فر پف کیک می خوابه، درجه فرم حتما برا کیکی می پزی متناسب باشه 

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687