2777
2789
عنوان

دخترا بیایین 😭😂

136 بازدید | 17 پست

بابا من وسواس فکری دارم بشدت هرجا هر میریضی باشه فک میکنم منم دارم تا حالا کلا رابطه نداشتم تو خانواده ما اضافه گوشتی ارثی هست همه دارن مامان بابام همه منم دارم رفتم تو اینستا میگ زگیل تناسلی اینا از استخر هم آدم میتونه بگیره از اون وقته ذهنم درگیره سر درد گرفتم کلا رابطه نداشتم ولی بگین ببینم این زگیل چیه چ خطری داره چجوری مبتلا میشن 

واکسن بزن ، خیال خودتو راحت کن

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زکیل فقط تماس پوست آلوده با پوست اون قسمته ویروسش توی آب زنده نمیمونه که بخواد منتقل بشه

نمیتونی بگی فقط !!!

از طریق چیز هایی دیگه هم میتونه منتقل بشه

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجانزده نخواهد کرد ..🤍

نمیتونی بگی فقط !!!از طریق چیز هایی دیگه هم میتونه منتقل بشه

من طبق پرسش هایی که داشتم از افراد متخصص متوجه شدم که اینجوریه حالا اگه غیر از اینه منبعتون رو بفرمایید که منم از اشتباه در بیام🙏

ن بابا چیزیم نی تروخدا استرس نندازید بدنم از صب میگم بابا خر مگ تو با کسی بودی ک استرس گرفتی بعد میب ...

این واکسن برای هرکسی واجبه! نباید که اتفاقی بیفته

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

بابا من سنی ندارم اگ شد پاییز میزنم ولی الان نمیتونم بخدا

باشه اروم باش ، طوریت نیست عزیزم

این چیز با مرور زمان زیاده میشه دیگ تو نت خوندم زبره میگن ولی من زگیل گردنم زبر نیست و دوتا هس فقط چ ...

اون ک زگیل نیست

اون ک زگیل نیست

واقعا زنگوله ای هس زن پسر عمو هام دختر عمو هام همه میگن ماهم داریم زنگوله ای هس ماله من یبار خونیش هم کردم خونش خورد به دستم ولی هیچی نشد 

واقعا زنگوله ای هس زن پسر عمو هام دختر عمو هام همه میگن ماهم داریم زنگوله ای هس ماله من یبار خونیش ه ...

اره نیست