azihasas مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 3438 عنوان عجیبه 33 بازدید | 5 پست هفته ۱۳ هفته هستم بچه ی دوم جفتممقدامیولی منبعضی روزا حرکات نینی رو حس میکنم😍 مثلا امروز یه بار ولی دیشب بی وقفه حسش میکردم 🤔🤔 لگد نیستا یه حالتیه مثل تکون خوردن بادکنکتو شکمم اخه قربونش برماندازه لیموترشه پسر شیطون من 😄 لاغرم نیستم 1404/03/11 | 21:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
azihasas مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 3438 خوش قدم باشه 😍🌹 قربونت فکر کنم پوستم کندس شیطونه🤣🤣پسراولمو ۵ماهگی اونم خفیف فهمیدم لاغرم بودم
zazar_jooon عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 2828 قربونت فکر کنم پوستم کندس شیطونه🤣🤣پسراولمو ۵ماهگی اونم خفیف فهمیدم لاغرم بودم 😍یعنی این زودتر از بچه اولت داره شیطونی میکنه؟ الهی.. گاهی نگاهی ... 🤲
azihasas مدیر استارتر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 3438 😍یعنی این زودتر از بچه اولت داره شیطونی میکنه؟ اره خیلی اصلا متعجبم مامانم میگه شکم دوم زودتر متوجه میشی .اول فکر میکردم شاید جنسش فرق میکنه که حرکاتشو زودتر میفهمم اخه میگن دخترو زود میفهمی ولی ان تی گفت احتمالا پسره حالا منتطرمببینم انومالی چی میگه
zazar_jooon عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 2828 اره خیلی اصلا متعجبم مامانم میگه شکم دوم زودتر متوجه میشی .اول فکر میکردم شاید جنسش فرق میکنه که حر ... عزیزم 😍هر چی که هست به قول خودت حسابی شیطونه. از الان خودتو واسه شیطنتاش آماده کن 😂 الهی.. گاهی نگاهی ... 🤲