2777
2789
عنوان

بلاگر سارا مامان پانیذ

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 80 پست

ندارمش تو اکسپلورم اومده بود نشسته بود گوشی رو گذاشته بود از خودش فیلم می‌گرفت گریه میکرد😐 برای من این رفتارا عادی نیست خودم دورانی که بچمو از دست داده بودم به طور کل مجازی رو گذاشتم یکسال و نیم نی نی سایت هم نیومدم اینستاگرام وبقیه رو حذف کرده بودم که هیشکی باهام حتی حرفشم نزنه یا هیچ بچه ای نبینم 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا بهش صبر بده بنده خدا 

امیدوارم هیچ پدر و مادری چنين دردي نبینن 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

نه دست خودشه تازه دخترش فوت شده شروع کرده به تبلیغات

ای بابا چرا انقدر قضاوت میکنید 

شما از کجا میدونی دست ادمین نیست 

شاید به پولش احتیاج داره

و هزاران شاید دیگه

من فقط برای صاحب تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید و اگر کنید به هیچ عنوان نمیخونم🩵

والا تو بی ادب تری یه مشت بچه ریختن اینجا😐

خب خداروشکر یه ننه بزرگم اینجا پیدا شد سر شبی یقه مارو بگیره

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

2790
2778
2791
2779
2792