2777
2789

اگر امروز بود برو قرص اورژانسی از داروخانه بگیر، دوتا پشت هم بخور، ولی میگن نباید سالی دو بار بیشتر بخوری، چون پریود میشی...

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز بود

برو الان بگیر و بخور، تا 24 ساعت میشه خورد...

البته من مخالفم و بسپار بخدا، انشالله هر چی صلاحته ، بهش راضی باش...

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت

عزیزم بنظرم بیخیال شو و بسپار بخدا، اگر خدا خواست که میده، نخواستم نمیشه، ببین من پنج ماه با دارو، کیت، با برنامه ریزی هنوز باردار نشدم، توام انقدر نگران نباش..

هیچ چیزم نخور چون اگر بچه باشه و خدای نکرده ناقصش کنی تا عمر داری خودتو نمیبخشی...

عزیزم بنظرم بیخیال شو و بسپار بخدا، اگر خدا خواست که میده، نخواستم نمیشه، ببین من پنج ماه با دارو، ک ...

منم از همین میترسم.هزینه ازمایشش چقدره بعد یه هفته معلوم میشه؟

عزیزم خانواده همسرو ول کن، اگه خونه جدا داری یه بچه بیار، بخاطر اونم که شده بهتر میشن، هیچ کاری نکن، خدا بخواد بده میده قرص و اینا هم جلو دارش نیس، استرس نداشته باش بسپار بخدا

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
عزیزم خانواده همسرو ول کن، اگه خونه جدا داری یه بچه بیار، بخاطر اونم که شده بهتر میشن، هیچ کاری نکن، ...

یکمم کمرم درد میکنه نمیدونم واسه رابطس یا این اتفاق.ازمایش بعد یه هفته معلوم میشه؟

یکمم کمرم درد میکنه نمیدونم واسه رابطس یا این اتفاق.ازمایش بعد یه هفته معلوم میشه؟

احتمالا معلوم بشه، ولی تو ده روز دیگه پریود میشی، صبر کن ده روز دیگه چک بزن چرا به آزمایش پول بدی

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
ممنون عزیزم.حالا خبرشو میدم بهتون

استرس نداشته باش همین پریودتو عقب میندازه، کاش منم با یبار حامله میشدم، اگه شدی قدرشو بدون