2777
2789
18بهمن

خب احتمالش کمه، دوره هات چند روزست؟؟ 

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 22 روزه اما

خب پس مبارکه

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
من 20 همسرم 24

از من می شنوی اگر با همسرت مشکل نداری، بچه دار شو، مطمئن باش فکرت راحت میشه...

انقدر آلودگی ، پارازیت، غذای ناسالم اثر گذاره رو باروری، که یکمم سن بره بالا تشدید میشه...

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
 چی؟

احتمالا باردار بشی، نگران نباش، اگه بشی هم یه نعمته

هر22 روز پریود میشم به مدت 5 روز

گفتی 22 روز کرک و پرم ریخت، روز تخمک گذاریت میشه ده سیکلت، خطر کردی، برو آزمایش خون بده یک هفته بعد نزدیکی، اصلا درمان خانگی نکن، چون از دوستام بودن کسایی که بچه نیفتاد و قلبش تشکیل نشد و دردسر شد....

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
گفتی 22 روز کرک و پرم ریخت، روز تخمک گذاریت میشه ده سیکلت، خطر کردی، برو آزمایش خون بده یک هفته بعد ...

یعنی احتمالش هست با وجوده قرصه؟.نمیدونم اون با اوردنه لعنتی چی بود اون وسط.زیادم نبود.خوابم نمیبره که من تا یه هفته

یعنی احتمالش هست با وجوده قرصه؟.نمیدونم اون با اوردنه لعنتی چی بود اون وسط.زیادم نبود.خوابم نم ...

امروز اینطوری شد؟