2821
2789
عنوان

دیگه خستم ازش

204 بازدید | 2 پست

خانومای عزیز من عقد هستم شوهرم منو تنهایی هیچ جا نمیبره .هرجا بریم خونوادشم هستن.میگه مگه همین که باخونوادم میریم بیرون رو حساب نمیکنی؟؟؟در صورتی که با خانوادش اونقدرا به من خوش نمیگذره.من به سختی دارم کار میکنم دلم میخواد روزای تعطیل یه سفر کوچیک دوتایی بریم ولی اصلااا قبول نمیکنه.چه ترفند خوب بهم یاد بدین که شوهرم از خونه دربیاد بیشتر اهل بیرون رفتن بشه.و واسه دونفره بودنمون برنامه بچینه.از وقتی عقد کردیم فقط من تلاش کردم دوتایی باشیم و اون فرار کرده🫠وقتایی که باهمیمم همه فکرش پیش اونهاست و زود میخواد برگرده اصلا بهش خوش نمیگذره.اگه خونوادش ساعت سه نصفه شب برنامه بچینن میره ولی وقتی با منه میگه هشت باید خونه باشم.خیلی دلم خونه خیلی.وقتی هم بیرونیم مدام به اونا محبت میکنه به من کم توجهی میکنه جوری به اونا سرویس میده که خدا میدونه.چندبار این تاپیک زدم شاید یه ترفند جدید بهم بدین چون همه راها و رفتم

توی نامزدی متوجه نشدی؟

الانم میخوای بگی طوری بگو ناراحت نشه چون بدتر میکنه مثلا بگو با خانوادتم خیلی خوش میگذره اما دوست دارم گاهی دوتایی باشیم 

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

عزیزم شوهر منم اینطوری بود. چقدر قلبم تیکه تیکه میشد! فرق من و شما این بود که شوهرم اصلا درامد خوبی نداشت، اما همونم یه سهمی برای خانواده اش بود. همه این رفتارهاش بعد 3 سال دوستی و بعد عقد رو شد! چون قبلش رابطه ما دونفره بود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

2823
2791
2779
2792